Dragen trodsede sneen

Endnu engang var vejrguderne imod ligaopgøret mellem TTH og FCKs herrer. Sidste de to hold skulle mødes, måtte kjøvenhavnerne blive hjemme, da det blæste mere end de kunne lide – denne gang mødte de op til kamp.

Endnu engang var vejrguderne imod ligaopgøret mellem TTH og FCKs herrer. Sidste de to hold skulle mødes, måtte kjøvenhavnerne blive hjemme, da det blæste mere end de kunne lide – denne gang mødte de op til kamp.
De to seneste liga-opgør mellem de to hold var endt med en 34-29 sejr til holdet med fordel af hjemmebane. På trods af dragernes, noget vaklende, start på sæsonnen, var der dog mere end spænding om resultatet på forhånd. De to hold fulgtes da også fortrinligt ad, med TTH foran ved pausen 18-17.

FCKs Morten Krampau og Daniel “Fuldskæg” Svensson holdte FCK inde i kampen, mens Ahle og Kirke gjorde det samme for hjemmeholdet.

Ved stillingen 24-24 og en kop kamillete til Dragen, begyndte de hvide igen at spy ild. Stille og komfortabelt rykkede de fra gadedrengene fra hovedstaden, som havde varmet op til kampen, men at råbe på deres damehold, som spillede i TV.

Et par udvisninger hjalp yderligere hjemmeholdet i front med hele 6 mål. Fernando Latorre fik scoret sine første ligamål og viste at han er en rapfoden Achilleus med samme finurlige fodskifte som Martin K. En rigtig god substitut til Thoustrup på centerpladsen, da han minder noget mere om gode Lau Jacobsen på pladsen. Med det menes der lille, hurtig og med et godt blik for stregen. Også Kim Jensens skal fremhæves for en god indsats i angrebet såvel, som i forsvaret. Kirke og Ahle, ja de viste at de er nogle af de bærende kræfter på holdet, hvor både Hucko og Michael Bruun stadig er skadet.

Sejren blev, om end en smule skummelt, med de sagnomspåndne, ja nærmest mytiske 34-29. Altså tredje gang i træk at dette er sket mellem disse to hold. For de spilleglade, må der da her øjnes en chance for at scorer kassen næste gang de to hold mødes. Men med 2 point på kontoen og lovende takter for et indbringende 2005, var der stor glæde i den alt-for-store-by-til-ikke-at-have-en-arena-i-midtbyen. Til slut er der vist bare at sige: SÅDAN GUTTER – FLOT KAMP! og til FCK og Mik H: TU-REN… (…er en dejlig rejse – ud mod vandet, når man rejser med VLTJ)