Dragen brankede Dahls tandløse disciple

Det var et søvnigt Skjern-hold der i går besøgte IC Vest og da de vågnede op var det for sent – TTH fik for anden gang i ligahistorien ram på de grønne.

Det var et søvnigt Skjern-hold der i går besøgte IC Vest og da de vågnede op var det for sent – TTH fik for anden gang i ligahistorien ram på de grønne.
Der var lagt i ovnen til et ordentligt opgør i IC Vest. Tvis mod Skjern er ikke bare en håndboldkamp, men slaget om Vestjylland og såvel tilskuere som TV-seere fik fuld valuta for pengene.

TTH bragte sig hurtigt foran, men fem mål var den magiske grænse – trods fine muligheder formåede dragerne ikke at trække mere fra. Allerede fem minutter inde i kampen fik Skjerns Vignir Svasvarsson rødt kort, hvilket satte gemytterne i kog i Skjern-lejren og kampen udviklede sig til et særdeles intenst og hårdt spillet opgør. Spændingen var stor ved pausen: TTH førte med fem, men ville det være nok?

I starten af anden halvleg fik Skjern kæmpet sig tilbage i kampen, selvom Anders Dahl forsøgte at hjælpe TTH ved at trække en udvisning til sit hold. TTH havde desværre ikke meget held til at udnytte overtalssituationerne i kampen, men til gengæld blev der virkelig kæmpet for sagen.

Et kvarter før tid blev Michael Bruun, som ellers havde stået en god kamp, erstattet med Kim Andersen og det viste sig at være en kløgtig beslutning, da han havde adskillige gode redninger og tog kampens eneste straffe, som Jesper Jensen stod for at eksekvere. Mens det i første halvleg især havde været Erik Hucko som gik foran, var det nu Jacob Thoustrup – Dagens Drage – der sprudlede med flotte mål og gode indspil og Rene Madsen der satte mål ind på stribe.

Skjern fik kontakt ved 23-23 og 27-27, men fik aldrig lov at komme foran og til tonerne af et taktfast ”god tur hjem” måtte Skjern-spillerne og deres medrejsende publikum sande at håneretten er flyttet nordpå. Om Skjern-spillerne betragtede kampen som en ren formalitet er ikke godt at vide, men sikkert er det at de kun momentvis viste klasse og de nye stjerner på holdet var næsten usynlige.

Dragerne fortsatte de gode takter fra kampen mod Mors og samtidig undgik de at gå helt i stå i anden halvleg. Angrebsspillet var hurtigt og forsvaret kontant. Man mangler dog stadig at få fløjene mere med i det etablerede angrebsspil, ligesom der bliver brændt lidt for mange åbne chancer. Til gengæld blev det til nogle fine mål på kontra.

Spiller dragerne med lige så meget vilje og fart når de på fredag møder AaB, skulle det nok kunne blive til sæsonens tredje sejr og så er TTH ved at være med igen.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret