Dejlig debut til Dragerne

Så blev det dagen for TTHs debut i international sammenhæng – Challenge Cup-kampen mod Steaua Bukarest på hjemmebane på IC Vest. På forhånd var det kun de færreste der vidste noget om dagens modstander, men enhver bekymring viste sig ubegrundet. De 925 tilskuerne på IC Vest og TV-seerne hjemme i stuerne blev vidne til en kamp blottet for spænding.

Første halvleg startede langsomt og gæsterne kom foran 0-1, men var nervøsiteten spillet ud og TTH tog føringen og beholdt den resten af kampen. Pausestillingen blev 12-8.

I starten af anden halvleg kom Dragerne også lidt langsomt fra start, men før det nåede at blive tilnærmelsesvist kritisk gav Dragerne den gas og så var der dømt skydetelt. De få mål Bukarest fik sat ind var hovedsageligt et resultat af fejl fra Dragernes side. TTH vandt kampen 32-18 til stor jubel for Flammen og vidnerne på Vest. Det er skræmmende at tænke sig at Bukarest er et af de bedste hold i Rumænien – til festen på Vest spillede de som et middelmådigt 1. divisionshold.

Bukarest kom konstant for sent i deres tacklinger og lavede to deciderede svinestreger mod Martin Kristensen, men det blev straffet af de tyske dommere som styrede kampen godt og kontant. Da kampen var fløjtet af havde holdet tilkæmpet sig 7 udvisninger (inklusiv en dobbelt) og et rødt kort, mens TTH havde fået 1 udvisning.

I TTH-målet stod Tom Jensen som en mur og forpurrede mange af de chancer Bukarest fik og tog flere straffekast. Dagens Drage blev dog Martin Kristensen som var utrolig træfsikker, kæmpede godt og blev noteret for 11 mål.

Returkampen finder sted på søndag i Bukarest, men det skal gå meget galt hvis ikke TTH allerede er videre. Herfra skyder vi på en smal sejr til Dragerne.