Damer i verdens bedste række

Team Tvis Holstebro er næste sæson en af de få klubber, der både har herrer og damer i den bedste håndboldrække.

Team Tvis Holstebro er næste sæson en af de få klubber, der både har herrer og damer i den bedste håndboldrække.
Spillere, trænere og ledere fra Team Tvis Holstebro havde så småt opgivet håbet om, at damerne kunne rykke op i Håndboldligaen, men lørdag eftermiddag kom der positivt svar fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Team Tvis Holstebro overtager Brabrand IFs plads i Håndboldligaen. DHF begrunder sin afgørelse med, at Brabrand på grund af en truende konkurs ikke er i stand til at stille et hold på et rimeligt sportsligt niveau.

Det er nu op til Team Tvis Holstebro på få måneder at sammensætte et hold, der kan begå sig i verdens bedste håndboldrække for kvinder.

– Det er en meget stor udfordring. Vi er godt klar over, at vi kommer med i den nederste ende af tabellen, men nu vil vi gøre alt for at stille et så stærkt hold som muligt, siger Team Tvis Holstebros sportschef John Mikkelsen, der dog kender de snævre begrænsninger på grund af klubbens dårlige økonomi.

– Vi er meget stolte af, at vi til næste sæson kan præsentere de allerbedste spillere for vores publikum på Idrætscenter Vest, siger John Mikkelsen.

Knap så stolt er han af, at ligaholdet hos herrerne er meget tæt på at skulle ud i ekstra kampe for at blive i Ligaen.

I weekenden tabte Team Tvis Holstebro ude til bundholdet Team Helsinge med 24-18.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer.