Dameholdet er sat

Team Tvis Holstebro er ved at være klar til den kommende sæson i damernes fineste række. I løbet af den seneste uges tid har klubben skrevet en stribe kontrakter, så holdet er dækket ind på de fleste pladser. Træner Niels Agesen kunne dog godt tænke sig en ekstra målvogter.

Foto: Team Tvis Holstebro

Team Tvis Holstebro er ved at være klar til den kommende sæson i damernes fineste række. I løbet af den seneste uges tid har klubben skrevet en stribe kontrakter, så holdet er dækket ind på de fleste pladser. Træner Niels Agesen kunne dog godt tænke sig en ekstra målvogter.

Team Tvis Holstebro har haft travl med kuglepennen i den seneste uges tid og damerne har fået nye holdkammerater, der kan supplere profilerne. Selvom man altid kan bruge en ekstra bagspiller, må truppen være tæt på at være komplet. Den eneste undtagelse er målet, hvor skader skaber udfordringer.

I målet er Henriette Dahl, tidligere TTH-spiller og nybagt mor, hentet tilbage fra Ringkøbing. Der er brug for gardering mellem stængerne, hvor den sædvanlige målvogterduo, Sandra Toft og Marianne Lundsby er skadede. Sandra Toft blev som bekendt knæskadet ved en landsholdsamling, men kan sandsynligvis nøjes med tre-fire måneders pause. Marianne Lundsby er til gengæld ude frem til januar efter en operation i hoften. Selvom det unge håb Ida Vium også er til rådighed, mener Niels Agesen, at der er behov for endnu en målvogter med højt niveau.

På stregen har klubben fundet to unge spillere til at supplere Mette Gravholt. Det drejer sig om 17-årige Sara Hald, der er hentet hjem fra FCM, mens Sara Kjærgaard på 19 år har fået kontrakt efter at have spillet på andetholdet.

I bagkæden har Betina Kjær fået kontrakt efter et år som amatør. I forvejen har klubben hentet den norske profil Ida Alstad, brasilianske Karoline Helena De Souza samt Ann Sofie Hjort fra Ringkøbing Håndbold.

Opdatering: Onsdag kom så “den ekstra bagspiller”. Mette Chemnitz vender tilbage fra Ringkøbing, hvor hun har været i to år.

Opdatering 27/6: Den tidligere Viborg- og landsholdmålvogter Louise Bager Due vender tilbage til håndbolden efter en barsel for at vikariere mellem stængerne i TTH. I første omgang løber kontrakten til 1. december.

I alt i alt betyder det at Team Tvis Holstebros trup til sæsonen 2012-2013 pt. ser ud som følger:

Målvogter
Sandra Toft (skadespause frem til september-oktober)
Marianne Lundsby (skadespausen frem til januar)
Henriette Dahl
Louise Bager Due
Ida Vium

Center
Kristina Mulle Kristiansen
Betina Kjær

Venstre back
Ida Alstad
Anne Sofie Hjort
Audur Jónsdóttir

Højre back
Karoline Helena De Souza
Rut Jonsdottir
Mette Chemnitz

Streg
Mette Gravholt
Sara Hald
Sara Kjærsgaard

Højre fløj
Mille Huldahl
Stine Andersen

Venstre fløj
Ann Grete Nørgaard
Ann Sofie Sonne
Julie Kjær Larsen
Camilla Knude