Claus Jacob Jensen bag GOG-sejr

Det var en af de sejre, der gjorde rigtigt godt. En af dem, hvor man bagefter kan sige, at man har slidt, knoklet og spillet sig til det mod en modstander, der ikke var kommet for at lægge sig på maven.

Det var en af de sejre, der gjorde rigtigt godt. En af dem, hvor man bagefter kan sige, at man har slidt, knoklet og spillet sig til det mod en modstander, der ikke var kommet for at lægge sig på maven.
Tvis/Holstebro var i bogstaveligste forstand kommet til Gudme for at slås for chancen, og det gjorde jyderne så kontant, at de lidt for nonchelante dommere strittede med udvisningsfingrene hele fire gange før pausen og tre gange efter.

Men karakteristisk for GOG’ernes frustrationer blev de i alt otte minutter før pausen blot vundet med 4-2 – og det var i høj grad med til at holde initiativet på den jyske side af midterlinien.

Når det alligevel endte i fynsk jubel, skyldtes det ikke mindst Claus Jacob Jensen, der med 12 scoringer var hovedmanden bag GOG’s sejr.

Tvis-målmand Michael Bruun viste sin høje klasse med 11 redninger før pausen, men Claus Jacob Jensen så rigtigt og skød dybt i målet. En anden Bruun-duel var imødeset med stor spænding. GOG-landsholdsspilleren Klavs Bruun Jørgensen ville meget gerne have skovlen under storebror Peter Bruun Jørgensen, der har træneransvaret hos Tvis denne sæson. Men Klavs Bruun virkede næsten overtændt i 1. halvleg og forcerede sine afslutninger, så det i betænkelig grad lignede den uregerlige alt eller intet-mand fra Virum-tiden.

Tvis var foran stort set hele 1. halvleg, og det var umiddelbart svært at se, hvordan GOG skulle få vendt slaget. Det fynske forsvar havde problemer med stregen Jesper Nøddesbo, og det smittede lynhurtigt af på kontrafasen. Så hjalp det lige fedt, at der var varmet godt op under sponsorerne før kampen, så tilråbene var noget pågående i forhold til den normalen på de kanter.

Men dels Claus Jacob Jensen – dels en 5:1 opdækning efter pausen pillede Tvis fra hinanden, og publikum kunne gå glade hjem.

Kilde: Fyens Stiftstidende.