Blandet succes i KFUM-mesterskaberne

Team Tvis Holstebro oplevede både succes og fiasko i KFUM-mesterskaberne, alias FTZ Cup, der blev afviklet i weekenden. Herrerne nåede næsten til tops, mens damerne startede med en ordentlig dukkert.

Team Tvis Holstebro oplevede både succes og fiasko i KFUM-mesterskaberne, alias FTZ Cup, der blev afviklet i weekenden. Herrerne nåede næsten til tops, mens damerne startede med en ordentlig dukkert.

Med to ligahold er man som TTH-tilhænger i den luksussituation at der som regel er noget at glæde sig over. Det er sjældent at begge hold er nede i en bølgedal samtidig. Således også i weekendens KFUM-mesterskaber, hvor det var herrerne, der surfede på bølgetoppene.

TTH’s herrer vandt torsdagens indledende kamp mod HC Midtjylland med 33-25. Den nytilkommende TTH’er Mads Christiansen blev topscorer med seks mål.

Lørdag og søndag blev der spillet i Skjern. Lørdag kvalificerede TTH sig til finalen med en sikker sejr over Skjern Håndbold på 28-33. De grønne er også modstanderen i 1/8-finalen i pokalturneringen, der spilles 31. august, så sejren giver øget håb om avancement til kvartfinalen.

Søndag stod finalen mod Aalborg Håndbold, tidligere AaB. Den ordinære kamp endte 33-33 og i den efterfølgende straffekastkonkurrence var nordjyderne bedst. Trods finalenederlaget ligner denne sæsons forstærkede TTH-hold et TTH-hold, der har lidt flere strenge at spille på. Og, kunne man håbe, kan levere mere stabile præstationer, så både bund- og tophold må frygte dragerne fra Vestjylland.

For damerne bød torsdagen på et overraskende nederlag til Slagelse FH på 25-26. Det nyoprykkede Slagelsehold tåler ikke sammenligning med det hold som Anja Andersen i sin tid stod i spidsen for. De gik dog frisk til opgaven mod et TTH-hold som ikke helt havde den hurtighed i spillet, som eller er holdets varemærke.

TTH kom dog efter det. Lørdag blev SønderjyskE besejret sikker med 34-26. Søndag var Team Esbjerg dog for stor en mundfuld. TTH begyndte godt, men i sidste ende vandt sydvestjyderne med 22-25. Udskiftningen på dameholdet har været noget mere omfattende end det er tilfældet hos herrerne. Mens sidste sæsons damehold havde haft gode chancer for at spille sig i turneringens finale, er denne sæsons hold endnu ved at blive spillet helt sammen.

Læs mere om turneringen hos TTH:

KFUMs Idrætforbund har alle turneringens resultater.