Bjerringbro vinder Gardin-Cup

Tvis Hallen lagde i aften gulv til træningsturneringen Gardin Cup, mellem Tvis KFUM, Skjern og Bjerringbro.

Tvis Hallen lagde i aften gulv til træningsturneringen Gardin Cup, mellem Tvis KFUM, Skjern og Bjerringbro.
Turneringens første kamp, der stod mellem Tvis KFUM og Skjern endte 29-23 (13-11) til Tvis KFUM. Det var tydeligt, at der var tale om en træningskamp. Holdene var ikke toptunede og de manglede en del spillere.

Hos Skjern var Claus Møller, Henrik Bergholt, Aron Kristjasson og Jonas Degnbol ikke med, mens Tvis KFUM lod Dariusz Wieczorek, Michal Rasmussen og Christian Cederholm sidde over.

Christian Cederholm stopper i Tvis KFUM efter denne sæson for at hellige sig jobbet som Danmarksserietræner i naboklubben Mejdal GIK.

Lasse Andersen fik comeback, og han scorede fortræffeligt en del gange. Ynglingespilleren Kenny Mikkelsen var også i den hvide trøje – med succes må man sige. Han lavede tre mål og styrede spillet flot. En kommende profil, der bliver interessant at følge. En stor spilforståelse og gode assists er hans varemærke som centerspiller.

Kampen blev fra start til slut styret af Tvis KFUM, der ikke havde problemer med at holde rivalerne nede. En lille revanche til bønderne.

Resultaterne fra turneringens tre kampe:


Tvis KFUM – Skjern Håndbold     29 – 23
Skjern Håndbold – Bjerringbro FH     20 – 19
Tvis KFUM – Bjerringbro FH     23 – 30Efter Skjerns sejr over Bjerringbro i den anden kamp, kunne Tvis KFUM vinde Cuppen, selv om de tabte med tre mål i den sidste kamp mod Bjerringbro. Men overraskende nok lykkedes det bønderne at blive løbet over ende af 1. Divisionsholdet, der viste langt mere engagement end Tvis KFUM.

Christian Cederholm og Jesper Ahle var med på Tvis’ hold, mens Niels Wittus sad over. Den tidligere Tvisspiller Jesper Bangshøj gjorde en god figur som bagspiller hos Bjerringbro, og han scorede fire gange.

De tre kampe resulterede i følgende slutstilling:


K V U T Score P
Bjerringbro FH     2 1 0 1 49-43 2
Tvis KFUM     2 1 0 1 52-53 2
Skjern Håndbold     2 1 0 1 43-48 2Bjerringbro fik efter kampen overrakt checken på kr. 2.000 af Gardin-Jørgen.