Bjerringbro-Silkeborg – Team Tvis Holstebro 24-36 (14-18)

TTH fortsætter sejrstimen! Senest var det ligaens nummer to, AaB, det gik ud over, og her til aften var turen så kommet til nummer tre, BSV. TTH førte med syv i første halvleg, men inden pausen fik hjemmeholdet reduceret føringen til fire mål. Det var dog ikke tegn på at kampen ville vende i anden halvleg. Vestjyderne holdt føringen og vandt med de imponerende cifre 24-36 over kapitalalliancen. Sådan! Kampen i tal.

Stillinger undervejs: 13-6, (14-18), 15-20, 17-22, 18-25, 24-36.

Mål for BSV: Simon Kristiansen 6, Milutin Dragicevic 5, Damjan Blecic 4, Morten Olsen 4, Christian Back 3 (2), Jan Thomas Lauritzen 1, Dennis Kirkegaard 1.

Mål for TTH: Lars Erik Bjørnsen 8, Joacim Ernstsson 8, Heino Holm Knudsen 6, Søren Tau 4, Lars Rasmussen 4 (1), Patrik Olsson 2, Hans Christian Lund 2, Søren Hansen 1, Nikolaj Mehl 1.

Diskvalifikation: Joacim Ernstsson, TTH.

Udvisninger: BSV 3, TTH 2.

Tilskuere: 1.810.