Assistenttæmmer Uhrenholt forlænger kontrakten

TTHs assistenttræner Claus Uhrenholt har forlænget sin kontrakt med to år skriver Dagbladet i dag.

TTHs assistenttræner Claus Uhrenholt har forlænget sin kontrakt med to år skriver Dagbladet i dag.
Uhrenholt har i de foregående to sæsoner været assistenttræner under henholdsvis Ole Andersen og Tobben Evjen, som begge har fået ophævet kontrakten midtvejs i sæsonen. Det har betydet at Uhrenholt har fået et stort ansvarsområde. I den foregående sæson har han således stået for angrebsspillet, mens Tobben tog sig af forsvaret.

“Det er klart at jeg får en anden rolle under Bent Nyegaard. Jeg skal helt sikkert være mindre udfarende fra bænken,” siger Uhrenholt til Dagbladet. “Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Bent. Jeg er sikker på at jeg kan lære meget af en erfaren mand som ham. Han har prøvet det hele.”

Uhrenholt mener ikke holdet står væsentlig svagere til næste sæson, trods tabet af Toke Holst, Tom Jensen og Jesper Nøddesbo: “Frode Kristiansen, der kommer fra Norge, er en fuldgod erstatning for Jesper Nøddesbo. Det er selvfølgelig ærgerligt at vi mister Toke Holst. Men vi må ikke glemme at Lasse Andersen er en glimrende venstre back.” Uhrenholt, som sammen med talentchef Kurt Nielsen står for træningen frem mod sommerferien, mener også at det unge håb Rene Madsen vil fortsætte sin positive udvikling.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret