Aarhus GF nedsablet af dragerne fra Vest.

Det blev en led affære for Erik Veje Rasmussens’ Aarhus GF da de blev udspillet på alle leder og kanter af et veloplagt TTH-hold anført af den kommende GF-spiller Toke Holst.

Kampen blev indledt af et kvarter præget af to hold der følte hinanden på tænderne. Det var jævnbyrdigt og med 1850 tilskuere i baggrunden var der lagt op til et intenst og for TTH meget vigtig opgør hvis bestræbelserne om fortsat deltagelse i kampen om den sidste slutspilsplads skulle opretholdes. Men fra afslutningen af det første kvarter ophørte al lighed. TTH satte sig igennem og gik til halvleg med en 14-9 føring, som dog kunne have været et par mål større hvis ikke Dragerne var blevet ramt af et par dumme udvisninger. I de første fem minutter af anden halvleg modtog TTH endnu et par udvisninger, men fastholdt dog en solid 5-målsføring. Herefter ophørte al spænding da Aarhus GF-forsvaret gik i total opløsning. En kombination af meget svagt forsvars- og målmandsspil og en velfungerende og effektiv TTH-bagkæde medførte at TTH på 15 min udbyggede føringen til 10 mål. Herfra tog spillerne en slapper og kørte en bund solid og sikker sejr på 30-21 hjem. Et glad hold kunne herefter modtage sin fortjente hyldest fra de mange tilskuere.

Det var fremragende at se som et kontant TTH-mandskab holdt de ellers dygtige Aarhus-angribere stangen med et super stærkt 5-1-forsvar som gang på gang drev århusianerne til den ene enmandspræstation efter den anden. I sær den kommende GF-mand Toke Holst udviste stor klasse da han gang på gang pillede Jan Paulsen ned. Dette gav flere gange resultat i frustrationer fra den gamle landsholdsspiller. Desuden var ”Tromle” især i første halvleg et rent plankeværk hvor han gang på gang pillede glansen af Aarhus-skytterne.

I angrebet var det som tidligere nævnt bagkæden der som mod Skjern kørte kampen i hus. Toke Holst og Eric Hucko så i store dele af kampen ud til at score efter behag bag de opgivende keepere i Aarhus-målet. Desuden skal Martin Kristensen og Jesper Nøddesbo skal roses for en stabil og bestemt godkendt indsats.

Dagens drage er Toke Holst som gang på gang tævede bolden i rammen når GF’erne kunne lugte blod. Desuden må man sætte en stor og kraftig streg under at Toke Holst absolut ikke under kampen nærede sympati med sine kommende holdkammerater. Både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt gik han foran. Alt i alt skal hele holdet have ros for en flot og solid indsats som resulterede i en sejr som ingen kunne sætte en finger på.

Aarhus GF blev til sidst spillet af banen til tonerne af Dodo & The Dodo’s klassiker ”Hjem til Aarhus”…

Pointene viste sig at være meget vigtige da et Skjern-hold uden Jesper Jensen vandt sikkert i Otterup. Dermed fastholdes spændingen i kampen om den sidste slutspilsplads.