300 kr. for en sejr – ja tak!

Her på siden havde der længe være snakket om gårsdagens kamp. I aftes forstummede snakken og blev til skrig, skrål, klappen og fællessang, da dragerne tog imod rivalerne fra FHK på IC Vest – og publikum fik spænding for alle pengene.

Her på siden havde der længe være snakket om gårsdagens kamp. I aftes forstummede snakken og blev til skrig, skrål, klappen og fællessang, da dragerne tog imod rivalerne fra FHK på IC Vest – og publikum fik spænding for alle pengene.
Flammen Århus havde taget den lange vej hjem, for at forsøge at FHK fansene fra HK Ultras lidt modspil efter de, inden kampen, havde proklameret at de ville stille med 100 mand. Løgn at der ingen fra Flammen Århus skulle være blev vi enige om! Turen til dagens kamp kom til at gå over Herning, og hvilken tur det blev – ikke mindst pga. den dejlige motor-/omfartsvej dernede hos underboerne, men ligeså meget fordi kampen blev så spændene, som vanligt mod FHK.

Undertegnede havde inden kampen, hos en unavngiven bookmaker, satset 300 kr. på resultatet X2 – hvis TTH ikke kunne vinde over FHK, som var inde i en fantastisk stime, så ville jeg have noget ud af det.

Dragerne startede bedst og virkede tændte for at bevise at de stadig ville spille håndbold. Hurtigt var stillingen 4-1. De toneangivende spillere hos hjemmeholdet var endnu engang Lasse Andersen, samt Niklas Forsmoo. Lasse, spillede med mere bevægelse end vi er vant til fra hans side, og laver få fejl, samt vælger sine afslutninger med omhu, hvilket jo giver færre boldtab. Forsmoo var i sandhed rap på fødderne i dag. Hurtigt spillende og sørgede for altid at komme i fart når han modtog bolden, og så har han jo et godt skud. Forsvarsmæssigt, så flyttede dragerne sig forrygende i 1. halvleg. Forsvaret blev skubbet på de rigtige tidspunkter og alle var meget aggressive, hvilket gjorde at FHK havde det svært. Hvilket også gjorde sig gældende i den anden ende. FHK´s 3-2-1 forsvar formåede ikke at stresse TTH i 1. halvleg, hvilket ellers skulle være meningen med denne offensive forsvarsform. Disse betragtninger taget med, var det fuldt fortjent at hjemmeholdet foran et stående publikum kunne gå til pausen foran 14-9.

2. Halvleg startede som kampen mod Skjern med at dragerne slet ikke kom i gang. FHK hentede forspringet og kom foran med 17-18. Forsvaret hos FHK havde skylden. De var meget mere aggressive end i halvlegen forinden, hvilket gjorde det rigtig svært for TTH at komme på skudhold. Samtidig blev 6-0 forsvaret i den anden ende skubbet forkert, hvilket gav unødig plads til FHK´erne. Da FHK var foran 20-22, synes nr. 23 Hr. Mathiesen, tilsyneladende at der var synd for dragerne han lavede 3 tekniske fejl i træk, hvilket gav TTH en fornyet føring. I denne fase blev der virkelig vist vilje og fight, samt god moral selvom spillet ikke lige fungerede. I slutfasen blev det for alvor spændene. Hjemmeholdet kunne ikke trække afgørende fra, men med 7 sek. Igen tog Uhrenholt time-out. Dragerne førte 28-27. I det efterfølgende angreb afsluttede Fænomenale Ahle, men brændte, mens halurets forløsende ”båt” lød. Sejr! 28-27 over FHK!

Dagens detalje: Uhrenholt, som havde gemt sin time-out til de døende sekunder – Sådan Urni!!

Dagens drage: Niklas Forsmoo, spillede kvikt og var rigtig godt skydende – han bliver en kapacitet i fremtiden!