21 er ikke nok…

Kampen i Ålborg blev som mod Skjern en sørgelig affære rent angrebsmæssigt.

Kampen i Ålborg blev som mod Skjern en sørgelig affære rent angrebsmæssigt.
Det er ved at blive tydeligt, at Tvis Holstebros ikke spiller sprudlende håndbold i øjeblikket. Der er for få strenge at spille på i angrebsspillet og i kontrafasen, hvor de to midterforsvarere Wittus og Ahle tydeligvis ikke har deres styrke. Presset mod modstandernes forsvar er ikke skarpt nok og der mangler også struktur i 2. fase kontraen, hvor holdet simpelthen laver for få mål. I angrebsspillet er holdet hæmmet af kun at have 4 bagspillere med og mangle en decideret højre back, der kan ligge et tungt og hårdt skud- og fintepres, så holdet kan komme i overtal fra højre til venstre. venstrefløj Kim Laursen har vel ikke haft en afslutning i to kampe, da han aldrig bliver spillet fri.

Lasse Andersen er en trussel fra alle 3 bagspilspladser, Toke Holst gør det til tider glimrende på venstrebacken, Jakob Thoustrup, der mod Ålborg afløste Jesper Holm, spiller hovedsageligt midt i mangel af en egentlig spilstyrer. Han er i mangel af bedre nemlig på højre back, hvor venstrehåndede John Mikkelsen ikke får det optimale ud af sit spil, da han synes at være en typisk playmaker med sit overblik og sine indspil. Jesper Nøddesbo på stregen har ikke fået så meget at arbejde med efter jul og brænder desværre også lidt for meget. I anden halvleg fik Jesper Ahle for en gangs skyld chancen på angrebsstregen og det gjorde han rigtigt fint med 4 mål på 4 forsøg.

Vi håber på, at spillet og gejsten sprudler mere i de kommende kampe, hvor man vel for alvor skal spille de unge, der for nyligt vandt U21 DM, ind på holdet

I målet begyndte Michael Bruun, der tog 3 straffekast i kampen, men han blev hurtigt udskiftet med Tom Jensen, der fik et flot comeback efter en lang skadespause og nogle gode kampe for Tvis KFUM i anden division.