10 år på toppen

Det er 10 år siden Tvis KFUM rykkede op i den bedste række for første gang og i den anledning blev der i dag spillet en nostalgikamp i Tvis Hallen med deltagelse af en sand stjerneparade af spillere fra dengang og nu.

Det er 10 år siden Tvis KFUM rykkede op i den bedste række for første gang og i den anledning blev der i dag spillet en nostalgikamp i Tvis Hallen med deltagelse af en sand stjerneparade af spillere fra dengang og nu.
Holdopstillingerne var som følger:

Rødt hold:
Christian Juelsgaard
Antoni Parecki
Peter Vejsgaard
Jesper Nøddesbo
Bent Damgaard
Peter Melvej
John Mikkelsen
Kim Sønderbo
Kim Laursen
Jesper Hagner
Lars Hede
Træner Kurt Nielsen
Holdleder Jørgen Bang

Gult hold:
Henrik Jepsen
Kim Sandal
Jesper Ahle
Anders Måbjerg
Jacob Thoustrup
Thomas Petersen
Jesper Green
Arne Damgaard
Morten Hansen
Christian Cederholm
Træner: Claus Uhrenholt
Holdleder: Jørgen Klinge

Speaker: Agner Lund
Tidtager: Erling Kristensen

Før kampens begyndelse kunne speakeren oplyse at der på begæring fra kampens dommer-duo, der efterhånden var et par ældre herrer der ikke havde dømt siden midt i 80’erne, blev spiller to gange 25 minutter.

Gult hold lagde bedst fra start og 8 minutter henne i kampen stod det 5-8. Morten Hansen kan nogle tricks og i målet stod Henrik Jepsen godt – han er jo også vant til 1. division i Lemvig. På bænken var Kurt Nielsen ikke udpræget begejstret for rødt holds indsats og efter 16 minutter tog han en time-out og dommerbordet bød dommerne på en kop kaffe. Det hjalp dog ikke meget og rødt hold fortsatte med at hænge efter. Ved pausen stod det 10-18 til de gule.

Henrik Jepsen havde stået en flot første halvleg – så flot at han ved pausen blev sendt over på rødt hold for at skabe balance i regnskabet. Det blev dog Antoni Parecki der startede inde for de røde, dog uden større held. Spændingen stod dog på spring da stillingen efter 14 minutter af anden halvleg var 22-24. Det ville gult hold dog ikke have siddende på sig og rykkede til 23-27.

Formanden og den tidligere formand i dommerboksen overvejede en trænerfyring, men nøjedes i første omgang med at indsætte Ulrik Jensen som assistenttræner på rødt hold. Med 2½ minutter tilbage kunne de konstatere at det havde hjulpet, idet stillingen pludselig var 28-29 og alt var åbent. Desværre for de røde kom det ikke nærmere og nostalgidysten endte 29-30 og gult hold kunne kaste rundt med Claus Uhrenholt i glæde.

I aften fortsætter festlighederne ved den årlige træner/leder/hjælper-fest i Tvis KFUM.

Udgivet Kategorier Ikke-kategoriseret