Westerholm-taktikken sejrede igen

For flere hundrede år siden beskrev Newton tyngdekraften, her til aften modbeviste Søren Tau den. Et svæv der ikke overholder fysikens love sørgede for at TTH vandt 26-25 efter at have hængt efter BSV hele kampen.De to hold havde inden dagens kamp ALDRIG spillet uafgjort, men flere hvidklædte havde nok med fem minutter igen solgt kampen for netop dette resultat. Da var TTH nede med 21-24 og Nikolaj “To-meter-og-træls” Markussen scorede efter behag, men heldigvis var der ingen der tog imod tilbuddet.

Kampens indledning var tæt. Kampens dommere virkede til at have taget den rigtige brille på, da Skube fik sin første henstilling efter 50 sekunder for at forsøge at eftergøre Leonardo DiCaprio og dermed vinde en Oscar.

TTH formåede i angrebet at holde gang i bolden og spillede tålmodigt. Hjemmeholdet kunne bringe sig foran med 5-3 efter 10 minutter. TTH begyndte dog på hvad der lignede at skulle blive deres nemesis, brændte chancer. TTH virkede til at have meget respekt for Søren Rasmussen og brændte meget på ham eller stolperne.

TTH fandt ikke løsningen på Markussens langskud, han fik lov at score efter behag og scorede i første halvleg mere end halvdelen af gæsternes mål. Selvom han scorede efter behag og målmændene aldrig var i nærheden af hans skud, hang hjemmeholdet på og var blot nede med en ved pausen 10-11.

Anden halvleg lignede første halvleg de første 15 minutter. TTH kom godt fra start, BSV overhalede og lå mellem 2 og 3 mål foran gæsterne. TTH kom til chancerne, men brændte i et væk.

BSV virkede til at have lavet knuden på sækken og manglede blot sløjfen der ville sende dem meget nærmere ligaens første top. Et straffemål af Magnus Bramming og en udvisning til Michael Knudsen gav dog blod på tanden og dragerne vendte nedturen til sejrsdans.

En fejlscreening af Stefan Hundstrup gav TTH chancen med godt et minut igen. Et svæv som svarer til det han lavede mod Skjern i seneste hjemmekamp volleyede Søren Tau bolden i mål.

Herefter laver Anders Oechsler en vigtig tackling som gav ham en udvisning og BSV et frikast på kanten af tremeteren. Markussen brændte dog heldigvis og jublen kunne bryde løs, da TTH nu igen ligger alene på førstepladsen i herreligaen efter 22 runder.

Dagens drage er med fem mål og et imponerende temposkifte Jac Karlsson. Jac imponerede i angrebet og sørgede for at TTH ikke blev sat af, trods manglende målmandsredninger.