TTH tog pusten ud af Århus

Anført af en storspillende Torbjørn Bergerud blæste TTH hjemmeholdet af banen i aftenens opgør i Aarhus.

Der blæste en strid vind fra vest da TTH onsdag aften gæstede Ceres Arena i Smilets By. De sædvanligvis scoringsglade århusianere havde svært ved at få bolden forbi “Topbjørn” Bergerud i det vestjyske mål hvilket gjorde det svært for de medrejsende dragefans – en god busfuld – at få armene ned.

Med scoringer efter behov klemte Viktor Östlund ethvert tilløb til spænding ud af kampen i begyndelsen af anden halvleg. En sikker sejr på 21-29 blev resultatet efter 8-14 ved pausen og 13-25 efter knap 50 minutter.

Semifinalehåbet lever fortsat i 7500. Til gengæld kan aarhusianernes chance for avancement udstilles i som fortidsminde på Moesgaard Museum.

Dagens Drage er Torbjørn Bergerud, der tog flere skud end han lukkede ind og tilmed blev noteret for en scoring på tomt mål. Vignir Svarvarsson og Viktor Östlund delte topscorerværdigheden med seks mål hver. I sandhed en god aften for vore nordiske brødre i hvidt.

At sejren kom i hus på en lidt billig baggrund mod et hold, der er med i slutspillet som det tynde øl, skal ikke skygge for den solide indsats som de hvide leverede over hele linjen.

Næste onsdag kommer der dog andre boller på suppen når TTH tager imod de grønne. Det er endnu en kamp som skal vindes og en kamp, hvor der er brugt for en 100 %-indsats fra alle mand, både på og uden for banen. Så vel mødt i Stalden!