To point og hurtigt videre

Adrenalinjunkierne fik ikke deres fix, da TTHs herrer lørdag snuppede to point med en sikker sejr på fire mål i Smilets By.

Er man til neglebidende spænding var Ceres Arena ikke det rette sted at befinde sig lørdag eftermiddag. Et besøg hos naboen, Tivoli Friheden, ville have været en meget bedre investering og det var der mange der havde luret på efterårsferiens sidste lørdag. Derfor opstod den største spænding for Flammens udsendte allerede inden kampstart. Ville det lykkedes at nå frem til arenaen inden kampstart fra en parkeringsplads i den anden ende af Stadion Allé?

Svaret er ja og vel fremme i arenaen blev deres udsendte vidne til en kamp, hvor vestjyderne var foran fra 1-2 til hornet lød efter 60 minutter.

I sandhedens tjeneste skal det ikke forties at der var anløb til spænding da aarhusianerne havde nedbragt føringen til et enkelt mål i slutningen af første halvleg. Hvad kampen manglede i spænding, havde den til dels i fart. TTH tilbragte ikke unødvendig tid i angrebet, hvilket kom til at se lidt sløset ud i den periode af kampen.

Med 1-5 på tavlen inden de første fem minutter var spillet, sad de medrejsende vestjyder dog antageligt med en rolig følelse i maven. 12-14 stod det ved pausen.

Anden halvleg blev indledt med en scoring af velspillende Peter Balling og godt ti minutter senere gjorde en anden profil i opgøret, Magnus Bramming, det til 15-22. På dette tidspunkt må en del af de tilstedeværende østjyder have spurgt sig selv om dagen havde været brugt bedre i Tivoli Frihedens græskarbefængte halloween-helvede.

Kampen sluttede 25-29 og vestjyderne kunne pakke de fortjente to point i bussen, der placerer TTH som nr. tre i ligaen med ti point efter otte kampe, a point med SønderjydskE.

Magnus Bramming skød vildt omkring sig og blev topscorer for TTH med otte mål, mens Dagens Drage, og mest sikre skytte, Peter Balling skulle bruge noget færre forsøg på sine seks scoringer. Sebastian Frandsen så også sikker ud i målet og må ærgre sig over at han ikke kunne krone dagens indsats med et mål. Hans forsøg på tomt mål i kampens døende sekunder gik ikke ind.