To hold i Vest

Vanen tro gav TTH og Skjern hinanden en god og tæt kamp, da de grønne her til aften var på besøg i Holstebro. Til gengæld var resultatet ganske usædvanligt: for første gang endte Slaget om Vestjylland uafgjort.

Dragerne kom bedst fra start i kampen anført af en velspillende René Madsen, der virkede opsat på at følge op på de gode takter fra kampen mod BSV. Det gjorde han med fire af de første seks mål. Efter seks minutter stod det 4-1 til TTH, og den grønne bænk tog sin time-out. Det vendte dog ikke umiddelbart kampen og det var op til Skjerns højreback, Dennis Mathiasen, at holde de grønne inde i kampen med fem af de første syv Skjern-mål. Halvvejs i halvlegen blev Kim Andersen skiftet ud med Sune Agerschou i Skjern-målet og det hjalp til gengæld. 20 minutter inde i halvlegen nåede Skjern på uafgjort og ved halvleg var de grønne foran med et enkelt mål, 13-14.

TTH kom også bedst fra start i anden halvleg, men så satte Skjern alle sejl til og et kvarter før slutfløjtet var de grønne foran med tre mål, 18-21. Her kunne man have frygtet at kampen var afgjort, men med en særdeles velspillende Rasmus Lind i målet, kom TTH igen. Ved 26-26 med 45 sekunder igen havde TTH bolden og tog time-out. Da spillet blev genoptaget, havde dommerne dog hurtigt armen oppe for nøl, og det endte med en angrebsfejl. Skjern formåede en sidste desperat afslutning, som Rasmus Lind dog tog uden de store problemer.

Det er naturligvis ærgerligt kun et få et point efter at have haft matchbold, men set over hele kampen var det nok et rimeligt resultat – især efter at have været nede med tre mål. Udover Dagens Drage, Rasmus Lind, og René Madsen, skal også Niklas Forsmoo roses for en god kamp, især første halvleg.

Fredag den 13. april har TTH et forsmædeligt nederlag, der skal vaskes væk, når Ajax kommer på besøg. Det er sidste chance for at se TTH på hjemmebane i denne sæson, så herfra skal lyde en opfordring til at møde op og slutte sæsonen godt af. Skal man have det hele med, så spiller TTH sæsonens sidste kamp den 21. april mod Fredericia, en kamp der kan være afgørende for hvilket hold der ender øverst.