Tåget træning i Tvis

Ulrik “The King of Rejehop” Wilbeks tropper gæstede Tvis Hallen lillenytårsaften til et opgør mellem to af topholdene I henholdsvis TDC-ligaen og 1. division, TTH-VHK.

Ulrik Wilbek og hans mandskab, som i næste sæson bliver forstærket med Michael Knudsen og Nikolaj Jacobsen, regnes som et af fremtidens hold i dansk herrehåndbold. Med hovedsponsor TopDanmark i ryggen er der alle muligheder for at skabe et klassemandskab. Allerede nu har VHK vist vejen frem, med kun et eneste point-tab i 1.division, er Liga-kvalificeringen næste allerede en realitet.

Allerede fra første fløjt var der tydeligvis klasseforskel på de 2 hold. På alle pladser var dragerne bedre end dagens modstander. I forsvaret var hjemmeholdet stærkere end modstandere som ikke formåede at få flyttet forsvaret de nødvendige pladser. I angrebet var dragerne mere skarpe og havde en større skudkraft ikke mindst personificeret i Lasse Andersen og Toke Holst. Efter godt 20 minutters spil, gik der et sus igennem de fremmødte vidner. Erik Hucko lå udenfor modstandernes 3-meter og tog sig selv sin ene ankel. Han måtte udgå. Der er imidlertid ikke nogen overhængende farer for at han ikke er klar til kampen mod Kolding d. 3 januar på I.C Vest. Sidst Hucko vrikkede rundt var han klar efter en dags pause. Unge René Madsen fik en del spille tid i slutningen af halvlegen og kvitterede med dennes sidte scoring til pauseføring 16-10

Da kampen blev fløjtet i gang hang en tung tåge over Tvis Hallen og dens omgivelser. Om dette havde påvirket Viborg spillerne i pausen er uvist, men i hvert fald famlede de rundt, som i blinde, i de 10 minutter, hvilket medførte at hjemmeholdet med cirka 100 bønders jyske-opbakning (anerkende nik hist og her, red.) udbyggede pauseføringen til 23-11. Efter dette var det, som om kampen dalede en smule. Der blev begået mange tekniske fejl og den intensitet der blev spillet med i 1. halvleg sivede så småt ud af hallen og ind i tågen. Viborg der i 2.halvleg var gået frem i 5-1 havde meget svært ved at holde dragernes skytter fra fadet, hvor der i starten af kampen havde været mange utrolig flotte streg indspil. Kampen blev kørt stille og rolig hjem, med kun nogle få, men højlydte bjæf fra Ulrik. Der kom bl.a. lyde fra en yderst utilfreds cheftræner, da Martin Kristensen i en fløjovergang med bold, formåede at løbe uhindret fra sin position som venstrefløj, rundt om forsvaret og lige igennem på midten, vel og mærket uden at blive rørt. TTH vinder kampen mod 1.divisions absolutte tophold 32-19.