Syv mod en

Michael Damgaard, TTH-AaH, 2013. Foto: hfoto.dk

I skolegården havde syv mod en været unfair hold, men BSV målmanden Dane Sijan fik det til at se rimeligt fair ud i onsdagens kamp mod TTH. I sidste ende var det Rasmus Lind og TTH der trak det længste strå.

Kampens indledning virkede rodet, og ingen af holdene kunne trække fra. Stillingen efter 10 min. var derfor 8-8. Som ved et trylleslag fandt Michael Damgaard skudarmen frem, og forsvaret vendte tilbage til deres velkendte offensive 6:0, som gjorde at TTH trak fra.

Jonas Hansen som vogtede gæsternes mål i første halvleg fandt aldrig rigtig takten, og måtte lade sig skifte ud til pausen med under fem redninger. Forsvaret formåede dog flere gange at få standset det ellers hurtige BSV spil, og når dette ikke var smed BSV den ofte selv ud over sidelinjen.

Den gode periode af TTH gav en føring på 9-11 og siden hen 11-14, før Dane Sijan rullede gardinet ned, spillet blev for hektisk og Claus Uhrenholt tog en timeout. BSV-Support og stilheden i hallen gjorde underværker og BSV kunne gå til pause blot nede med et enkelt mål, 14-15.

Anden halvleg startede som den første, hvor ingen af holdene fik grebet om kampen, og det førte til en stilling på 17-17 efter seks minutter af anden halvleg, men igen fandt gæsterne et gear ekstra. Specielt Rasmus Lind, som var blevet skiftet ind i pausen, bød Dane Sijan op til dans.

Specielt den tidligere landsholds fløj Casper U. Mortensen havde problemer i første halvleg, og måtte hele 41 minutter ind i kampen før han scorede sit første mål. Brødrene Damgaard, Morten Nyberg og Jakob Green opdagede efter fire skud i bunden af målet, at man ikke kunne skyde igennem det midtjyske plankeværk og skiftede derfor skudtaktik.

Midt i anden halvleg formåede TTH igen at trække fra, og vække håbet om en rolig slutning. Theis Baagøe ville det dog anderledes og sørgede sammen med en udvisning til Klaus Thomsen for at der igen blev brag balance på tavlen.

BSV måtte vente 48 minutter på deres første føring i kampen ved stillingen 22-21, og på det efterfølgende angreb blev den udbygget til 23-21, og TTH’s drenge så efterhånden meget trætte ud.

Klavs Bruun trak time-out kortet hvilket viste sig at være klogt. Forsvaret kom igen ind i de fysiske nærkampe, og samtidig med to hurtige scoringer af Michael Damgaard var der igen spænding. Patrick Wiesmach bragte igen TTH foran 23-24.

TTH havde tre chancer for at bringe sig foran med 2 mål, men Rasmus Linds flotte redninger gav ikke pote. og stillingen blev derfor 24-24 efterfulgt af 25-25 med to minutter igen.

Morten Nyberg som indtil da havde brændt otte skud, ud af otte mulige viste dog jern-viljen, og skød igen den niende gang, og denne gang gik den ind. BSV havde dermed 45 sek. til at udligne. Tre udvisninger indenfor det sidste minut viste sig dog ikke at være nok, og selv med frikast efter tid kunne TTH rejse hjem med to point.

Kampen om dagens drage var tæt mellem Damgaard brødrene, men specielt Michael gjorde en forskel som playmaker og med syv mål på syv skud, bliver han dagens drage.

På en sidenote kan det nævnes, at ombygning af Jysk Arena har resulteret i at man kommer længere væk fra banen, men at man som udbanefan er i sikkerhed for evt. overfald som det kan ses på nedenstående billede.