Sikker sejr i Silkeborg

Allan Damgaard, TTH - Wisla Plock, 2013. Foto: hfoto.dk

Der var lagt op til en vanskelig kamp mod BSH, da et slidt og skadesplaget TTH-mandskab tjekkede ind i JYSK Arena i Silkeborg her til aften. Det blev det ikke.

Team Tvis Holstebro dominerede nemlig fuldstændig første halvleg. Sebastian Frandsen holdt en redningsprocent på over 50% mod sit gamle hold, og tålmodigt angrebsspil gav plads til blandt andre Jesper Munk på stregen. Han fik dermed sit gennembrud som angrebsspiller for TTH. Mens angrebet kørte på grænsen af passivt spil for at spare på kræfterne efter et tæt program med liga, Final 4 og EHL, så tromlede kontraen afsted i vanlig stil. Derfor var stillingen ved pausen 10-17.

I anden halvleg havde BSH lettere ved at score, og dermed udeblev kontramålene. Angrebsspillet blev også for langsomt, og derfor gik BSH med Sebastian Stube i spidsen fra 10-18 til 15-18. Med kølighed og et skaktræk fra trænerne i form af 7-6-spil holdt bondeholdet dog stand og gik fra 20-23 over 22-28 og til slutresultatet 28-33.

I denne afsluttende fase trådte Allan Damgaard flot i karakter og lavede sine tre første ligamål i denne sæson. Jeppe Hauskov kom også i gang med to mål på tre forsøg og ligner efterhånden førstevalget på højre fløj.

Samlet set en glimrende indsats ovenpå nederlagene til GOG. I øjeblikket er holdet på et tilfredsstillende niveau lige efter topholdene fra Gudme og Aalborg.