Sikker sejr i Nordsjælland

26-31 og to vigtige point i slutspillet blev resultatet af søndagens anstrengelser i det Nordsjællandske. Dermed har Team Tvis Holstebro kun et point op til netop Nordsjælland på slutspilspuljens bronzekampsgivende andenplads.

26-31 og to vigtige point i slutspillet blev resultatet af søndagens anstrengelser i det Nordsjællandske. Dermed har Team Tvis Holstebro kun et point op til netop Nordsjælland på slutspilspuljens bronzekampsgivende andenplads.

1. halvleg var, med en enkelt undtagelse som jeg vender tilbage til, ikke nogen stor fornøjelse at følge for en håndboldelsker som undertegnede. Kampen bølgede lidt frem og tilbage, dog hovedsageligt med Nordsjælland i front med 1-2 mål. Ganske fortjent sluttede 1. halvleg med en uafgjort stilling på 13-13. Generelt blev der begået alt for mange tekniske fejl, ikke mindst fra TTH’s side, hvor der blandt andet blev sendt 3-4 bolde direkte ud over sidelinjen i angrebsspillet.

Fra starten af 2. halvleg var det til gengæld et forvandlet TTH-hold der kom ud, og hurtigt havde gæsterne opbygget et afgørende forspring på fem mål som holdt kampen ud. En af hovedårsagerne til at TTH kunne trække fra i 2. halvleg var at kampen kom til at foregå på TTH’s præmisser. TTH trak rutineret tempoet ud af kampen, lidt i stil med kampen mod AGK, hvilket tydeligt frustrerede spillerne fra Nordsjælland. Derudover kom Michael Bruun også klart bedre i gang i 2. halvleg og overstrålede her kollegaerne i det Nordsjællandske mål.

Til slut en lille kommentar til dommerpræstationen, der som beskrevet på NHs hjemmeside ikke var videre imponerende, men at det skulle have været til TTHs fordel har jeg svært ved at se. Blandt andet undlod dommerne at dømme to klokkeklare ”fod-på”-kendelser mod NH indenfor de første 10 minutter, og generelt var det langt fra prangende hvad de to herrer i sort leverede.

Som lovet vender jeg lige tilbage til kampens store oplevelse, som hjemmeholdets Mads Larsen stod for. 13 rene mål i kampen var hvad han leverede, og det var selv som modstander en fornøjelse at følge ham på banen (ikke mindst nu hvor det trods alt endte med en TTH-sejr). Et klokkeklart 12-tal til Mads Larsen for dagens præstation, hvor ingen af kampens øvrige spiller efter min mening kom over et 7-tal, og ingen andre af hjemmeholdets spillere over et 4-tal.

Dagens Drage bliver efter store overvejelser, da jeg ikke for alvor synes at der var nogen der for alvor skilte sig ud, Michael Bruun for en fornuftig 2. halvleg, med flere gode redninger på vigtige tidspunkter.

Tak til gæsteskribent Bonderøven for denne øjenvidneberetning fra det nordsjællandske.

Her tænker du på “Sikker sejr i Nordsjælland”

  1. Ved nærmere eftertanke, må jeg nok tilstå at Dagens Drage må gå til Søren R. Hansen, der leverede den sædvanlige fighterindsats, som man kender ham for, og samtidig kronede dette med 8 flotte scoringer. Et 10-tal i karakterbogen herfra til ham.

Lukket for kommentarer.