Sikke’n fest vi har haft nu i dag

Når man ikke kan tage det bedste, må man jo tage det næste, BRONZE! 33-28, efter 14-14 ved pausen. TTH var bedst over de to kampe og det manifesterede sig klart i anden halvleg. Viborg kunne intet stille op efter 5 minutter af anden halvleg.Kampen startede nervøst. Viborg formåede dog, at komme bedst fra start og var foran 1-4. TTH haltede virkeligt i kampens indledning og spillede langsomt og uinspirerende. Viborg lignede derfor i kampens første det bedst bud på metal.

TTH var stille og roligt kommet i gang, da Chana Masson viste sig fra sin gavmilde side. Hun var i kampens indledning en vigtig brik for Viborg i kampens indledning, men vælger at gå langt udenfor feltet og rammer Nathalie Hagman. Definitionen af et rødt kort, på trods Viborg protester.

AG brænder dog det efterfølgende straffekast, hvilket kunne have været grimt for TTH, men efter de havde rystet oplevelsen af sig fik TTH kæmpet sig tilbage og havde flere gange chancen for, at komme foran, men måtte gå til pause med kun 14-14.

Pausen blev brugt på, at hylde de spillere der forlader herre holdet efter, at Jakob Green i dag blev sendt afsted Team Sydhavsøerne.

Festen fra halvlegen fortsatte efter pausen, hvor TTH kom ud med bål og brand. 3 mål på 2 minutter og pludselig viste TTH kaliber. Selvom Viborg forsøgte sig med hårdere spil og lange angreb lykkedes det ikke gæsterne, at komme tilbage.

TTH var med 10 minutter igen foran med 7 mål og begyndte at bruge de unge kræfter. Viborg kunne derfor pynte på resultatet, som dog aldrig kom i fare. Bronzen var kommet til Holstebro og de skulle ikke ud af Gråkjær Arena igen.

Dagens drage er svær, at finde i dag. Hagman, AG og Blohm gjorde alle tre fremragende figurer. TTH havde sat meget spil op til, at gå efter Blohm og hun formåede, at finde pladsen i det ellers meget store Viborg forsvar, hun bliver derfor dagens og sæsonens sidste drage.