Seks slår syv

På baggrund af en fremragende første halvleg i Gråkjær Arena sikrede Dragerne sig den første sejr i slutspillet. Via 5-2 og 12-6 kunne hjemmeholdet gå til pausen foran 18-10. Det var en imponerende første halvleg, hvor forsvaret og målmand Rasmus Lind lukkede flot ned for Århus’ nye varemærke med to playmakere og alt syv markspillere i angrebet. Angrebsmæssigt styrede Damgaard-brødrene dirigentstokken og alle spillede fint med.

I anden halvleg kom Team Tvis Holstebro fornuftigt ud efter pausen, men langsomt begynde Århus Håndbold at reducere hjemmeholdets føring. Stillingen med ca. 10 minutter igen var 26-22, og kampen var igen åben. Århus’ comeback skyldtes først og fremmest, at holdet nu fik succes med deres syv-mod-seks spil. Tvis Holstebros forsvar blev trykket fladt, da Århus’ stregspillere viste deres farlighed, og det gav plads til Henrik Hansen  bagfra. Heldigvis lykkedes det at straffe den manglende målmand med lette mål i to omgange, hvilket gav luft, så Tvis Holstebro via 31-28 kunne hive en sejr hjem på 33-30.

Kampen om de to semifinalepladser tegner nu til at blive et opgør mellem TTH, Skjern og GOG. Med en sejr over Skjern på onsdag i Gråkjær Arena vil de grønblusede for alvor være under pres. Det kunne være fornøjeligt.