Så er EHF-cuppen kickstartet

Klavs Bruun, TTH - KIF, 2013. Foto: hfoto.dk

Med en timeout efter 5 minutter, der ville være 90% censureret på amerikansk tv kom TTHs herre igang i EHF-cuppen med en 34-28 sejr hjemme over HCM Costanta. Michael Damgaard fortsatte målfesten og Simon Gade fra år ’97 reddede sit første førsteholds straffekast.Kampen kan deles op i to halvlege. Første halvleg, hvor TTH havde svært ved at holde fast i forsvaret, men ingen problemer havde i angrebet og anden halvleg hvor angrebsspillet blev mere organiseret og forsvaret nærmede sig 70%.

TTH var efter 5 minutter nede med 1-6 og Klavs Bruun Jørgensen kaldte timeout. En timeout som kunne gøre børnehavebørns bande-konkurrencer til skamme. Det virkede og efter 10 minutter var stillingen 6-6 i stedet.

Herefter var der ikke rigtig tvivl om kampens udfald, selvom TTH aldrig fandt løsningen på de langsomme og lange angreb fra gæsterne. I den anden ende var der heldigvis ikke problemer, hvor pausestillingen 17-16 ikke var helt retvisende for styrkeforhold.’

Anden halvleg var mere reelt håndboldspil fra hjemmeholdets side, hvorfor TTH stille og roligt trak fra. Mens TTH holdt hovedet koldt, trods mange underlige udvisninger, kneb det mere for de rumænske mestre.

Det var tydeligt at gæsterne blev mere og mere frustreret og der var flere gange optræk til at der ville komme en tidlig badebillet.

Med undtagelse af netop “tilbagevendte” Magnus Bramming, slap TTH dog uden skader. Magnus Bramming sagde dog til TV3 rapporter at han ikke mente at det var alvorligt, men bare p**se ærgeligt, nu hvor han lige var kommet sig over vridet i kampen mod Granollers.

Michael Damgaard kandidere til dagens drage, og ville formentlig have taget den hvis ikke unge Simon Gade med straffekast redning kort før pausen havde pumpet noget selvtillid og vilje ind i hjemmeholdet og dermed taget titlen i dag.