Prygl til de grønne igen

Med tanke på, at Skjern reelt har ferie og TTH – efter sejren til Aalborg tidligere på dagen – skulle vinde for at kunne gå videre som etter, kommer kampens resultat, den knebne sejr på  34-32, nemt til at se underligt ud, men det giver heller ikke hele billedet.

Lad det være sagt fra start, TTH virkede meget mere oplagte end Skjern i lokalopgøret. Skjern var med indtil stillingen 4-4, hvorefter “lillebror” stille og roligt trak fra – godt hjulpet på vej af en række udvisninger til de grønne. Halvlegsstillingen på 20-15 viste reelt, at TTH havde mest at vinde, men også gerne ville have kampen afgjort tidligt, så man kunne spare lidt på den efterhånden pressede trup. Fem måls føringen holdte da også (+/- et par mål) indtil 7 minutter før tid, hvor hjemmeholdet begyndte at slappe lidt for meget af. De grimme grønne nåede derfor næsten op på siden af TTH, som dog endte med de to point – og dermed også et ægte slagsmål om førstepladsen i gruppen mod Aalborg om godt en uge.

Ingen drager brændte banen helt af i dag, men Bramming blev topscorer med 9 mål – heraf en del på straffekast, imens alle tre målmænd fik tid mellem stængerne i modsatte ende.