Pivåbent i stalden

Stalddøren stod pivåben i det andet opgør i slutspillet. Forsvaret nåede på intet tidspunkt niveauet fra kampen mod Tatabanya, og så var det kun en stakket frist, at Sebastian Frandsen hev den ene store redning frem efter den anden i første halvleg, der sluttede 15-12. SønderjyskE scorede 20 mål i anden halvleg, mens TTH-spillerne virkede mere og mere udkørte som kampen skred frem. Patrick Westerholm skiftede ikke meget ud, og holdet manglede de sidste kræfter, da det skulle afgøres. Som vanligt overstrålede Magnus Bramming alle i angrebet med to håndfulde flotte scoringer, men det var ikke nok, når resten af stalden var ved at falde sammen. Det endte med en udesejr på 30-32.

En plads i slutspillet kræver nu sandsynligvis sejr i de sidste 4 kampe. En plads i EHF Cuppens Final 4 synes at være et mere realistisk mål for sæsonen.