Nu en del af toppen

Klavs Bruun, TTH - KIF, 2013. Foto: hfoto.dk

Mens store dele af håndboldverdenens øjne er vendt mod Serbien, fortsætter den danske herreliga i bedste velgående. TTH fik i en kamp der kan gøre selv en hærdet rutchebane kører svimmel skudt sig ind i top 4. Kampens slut resultat på 27-30 var der nok ikke mange der havde gættet 5 minutter før tid.Andreas Toudahl, Simon Kristiansen og Claus Kjeldgaard sørgede for at kampens første 20 minutter var meget lige, men derefter scorede Jakob Green, Patrick Wiesmach og Magnus Bramming så TTH kunne gå til pausen med en føring på 11-15.

Anden halvlegs begyndelse var jævnbyrdig, og TTH kom endda foran med fem mål, før SønderjyskEs tredje og sidste timeout blev taget i brug. Denne kombineret med at TTH begyndte at sjuske boldene væk, gjorde at SønderjyskE pludselig lugtede blod og det samme gjorde Skansen.

Med 11 minutter igen kom hjemmeholdet på 23-23 og havde momentum. SønderjyskE kom med 10 minutter igen foran for første gang siden 4-3.  SønderjyskE var med 5 minutter igen foran med 27-26. Vestjyderne fik dog ro på og viste at de tidligere har været i denne situation.

TTH holdte sønderjyderne fra at score de sidste 5 minutter, og scorede samtidig selv 4 gange og køre bussen mod nord med 2 point mere på kontoen.

GOG tabte i aften til Skanderborg, og TTH overhaler derfor dem. TTH ligger derfor nu og vipper mellem 3. og 4. pladsen, afhængig af om Skive kan tage point fra Aalborg Håndbold i aften.