Nådigt nederlag

Patrick Wiesmach. Foto: hfoto.dk

Lokalopgøret mod Skjern endte med en hjemmesejr til de grønne på 29-28 efter 15-11 ved pausen.

Det var ikke overraskende, at Skjern vandt, når man tager med i betragtning, at de havde en semifinaleplads at spille for, mens Tvis Holstebro var videre inden kampen. Det mest overraskende var snarere, hvor stor modstand Dragerne gav de grønne, der trods en føring på 18-13 måtte se sig distanceret i slutfasen.

Midt i anden halvleg spillede Tvis Holstebro fremragende. Det meget stærke offensive forsvar gav Skjern store problemer, mens kontrafasen var knivskarp. Det stod pludseligt 19-21 og 24-26 og de tilrejsende TTH-fans havde en fest. Desværre gik rytmen i forsvaret i stykker med et par udvisninger og i angrebet blev en velstillede Michael Damgaard snydt for et straffekast på et afgørende tidspunkt.  Skjern kunne så bringe sig foran 29-27 og dermed afgøre kampen.  Dagens drage er Patrick Wiesmach, der lavede 10 mål på 10  forsøg. Også Damgaard-brødrene var stærkt spillende i angrebet.

Nu venter KIF i semifinalen. Købeklubben ser stærk ud i øjeblikket, men det gør Bondeholdet også, så der bliver tryk på kedlerne i de næste to weekender. Og så tørrer vi gulv med de grønne i finalen!