Lige ved og næsten

Team Tvis Holstebro var tæt på at snige sig op fra baghjul onsdag aften mod storfavoritterne fra AG København. TTH-mandskabet ramte det rette spændingsniveau, men havde desværre ikke den fornødne skarphed og måtte gå fra banen uden point, men med viden om at evnerne stadig er der.

Team Tvis Holstebro var tæt på at snige sig op fra baghjul onsdag aften mod storfavoritterne fra AG København. TTH-mandskabet ramte det rette spændingsniveau, men havde desværre ikke den fornødne skarphed og måtte gå fra banen uden point, men med viden om at evnerne stadig er der.

Gråkjær Arena skulle onsdag aften lægge gulv til sin første slutspilskamp og det kunne ligne en kamp hvor de suveræne 1’ere igen ville trække fra TTH. Det havde desværre afskrækket enkelte til at blive hjemme foran fjernsynsskærmen så de kunne gemme sig bag tæppet når det blev for grimt.

Heldigvis var det et, i forhold til grundspillets tre sidste kampe, forvandlet TTH-mandskab der kom på banen med en hel anden gejst. Det virkede som om at fanklubbens banner med ”Her regerer TTH” havde sat mandsmod og styrke i holdet. Det blev vist flot ved at holde AGK fra at score i første angreb og med en masse tålmodighed og aktivitet formåede Søren Hansen med flot opspil fra Michael Damgaard at bringe hjemmeholdet foran.

Med en meget velspillende ”ældre” herre i Tvis målet formåede TTH at opfylde Claus Uhrenholts forhåbning om stadig at være med efter et kvarter, idet hjemmeholdet blot var bagud med to mål, 5-7. TTH fik med mål af Morten Nyberg og Patrick Wiesmach bragt balance på tavlen og resten af halvlegen gik med at bytte mål. Heino Holm havde et frikast efter tid til at bringe TTH i front ved pausen, men det lykkedes ikke.

Halvlegen blev brugt på at væde ganen, smøre sangstemmerne og kåre et par vindere i Vestjyskbank spillet, så Gråkjær Arena igen var klar til dans fra anden halvlegs start.

Mikkel Hansen havde været yderst anonym, hvorfor Joachim ”Kugle” Boldsen fik lidt tid i forsvaret, men fik dog ikke æren af at skulle tage sig af mandsopdækningen af Petar Nenadic, som AGK fastholdte hele kampen igennem. Dette skabte dog bare mere plads til et meget velspillende TTH-mandskab som fortsatte presset.

De to fløje udnyttede mulighederne godt og specielt den unge Patrick Wiesmach viste sit værd og tændte et håb om at der kunne komme point på kontoen her i grundspillets første kamp. Håbet blev yderligere styrket da Mikkel Hansen i et returløb forsøgte at lave en halv Nelsson på Michael Damgaard som en anden bryder. Dette så de knap 2000 tilskuere, minus de 20 på AGK-bænken, som noget der burde give et rødt kort, men drengene i gult havde vist glemt det pågældende kort derhjemme, hvorfor det blot blev takseret til to minutter.

Ved stillingen 25-26 og med ca. to minutter tilbage får Heino Holm kæmpet sig igennem og tilkendt et straffe som den indtil da så sikre Michael Damgaard skal eksekvere. Michael Damgaard forsøger sig med en fix lobbold til sin højre side, mens Steinar Ege også vælger sin egen højre. Skuddet sejler desværre over målhjørnet og da Mikkel Hansen slår det sidste søm i kisten i det efterfølgende angreb må Heino Holm og de andre hvidklædte spillere trække trøjen over hovedet og klappe det ellers veloplagte hjemme publikum ud af hallen uden point.

TTH viste en gnist, håb og vilje som ikke er set siden før jul. Flammen brænder derfor stadig, chancen for bronzekampen lever, men det kræver point i udekampene mod Nordsjælland og AaB.

Dagens Drage bliver, med gå-på-mod og en uimponeret attitude, Patrick Wiesmach, som viste vejen frem og drev gæk med de ellers normalt så velspillende københavnere – på trods af, at han midt i anden halvleg måtte bag bænken for at få lidt udstrækning.