Komplexet bombet væk i Vest

Efter 9 turneringsnederlag i træk var Dragerne ikke just favoritter i dag mod Skjern. Men trodsen tog ved bagkæden, der bombede 27 mål i kassen og dermed banede vejen for den første sejr mod Skjern i den bedste række.

Efter at have følt hinanden på tænderne i de første minutter foran de 1825 vidner i Holstebro og TV-seere i det ganske land tog Lasse Andersen fat med 3 kanonkasser, der ledte Dragerne mod en føring på 9-5. Andersen, Erik Hucko og Toke Holst var godt skydende, og flåede den grønne mur, der mere mindede om en gammel vestjysk Berberishæk, fra hinanden gang på gang. Trods 6 udvisninger og et fejlagtigt annulleret mål i slutsekunderne førte hjemmeholdet 16-11 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte Westernen. Masser af skyderi og hårde nærkampe, men Dragerne kunne klare mosten. Den velspillende Jesper Jensens kommentar ved den sidste time-out syntes helt malplaceret. “De er bange for os” udtalte han, selvom Skjern var langt nede i sækken og knuden var bundet. Fra 28-19 lod Tvis Holstebro Skjern lave en del hurtige mål, men sejren var aldrig i fare, og opgøret endte 34-29.

Målmandskampen blev også vundet af Tvis Holstebro. Tom Jensen stod en flot kamp. Han var tændt som aldrig før, havde en redningsprocent på ca. 50 og kronede værket med at nappe et Jensen-straffe til slut. I den anden ende fik Sune Agerskou og Jonas Degnbol ikke fat i det tunge skyts, der fløj lystigt om ørene på dem. Jonas blev forøvrigt hyldet af Flammen for sin beslutning om at tage til Århus og forlade sit tilnavn ‘Judas’ og den grønne mark, hvor lyset sikkert bliver slukket tidligt i aften.

Denne regntunge lørdag i februar var der kun ét hold i Vest. Lad det blot fortsætte på denne måde

Dagens Drage er anfører Erik Hucko, der skød og fintede sig igennem Dahls pivåbne, grønne Berberishæk og gik forrest sammen med Andersen, Holst og Tom Jensen. Mandfolk.