Kølige KFUM knækker KIF Kolding Købeklub

Et flot comeback i kampens sidste fire minutter sikrede Team Tvis Holstebro et point ude mod KIF Kolding København, der trods opbakning fra en overgearet speaker og 2.700 tilskuere ikke rystede et køligt vestjysk mandskab

Kampen begyndte lige og holdene fulgtes ad i første halvleg, hvor TTH havde godt styr på KIFs stærke bagkæde. Samtidig viste dragerne godt og tålmodigt angrebsspil, der desværre blev skæmmet af en del afbrændere. Derfor var vestjyderne kun foran med 13-12 ved pausen.

I anden halvleg kom hjemmeholdet ud som lyn og torden med et offensivt forsvar og tempofyldt angrebsspil, og pludselig var stillingen 17-13 i KIFs favør. Det stressede dog ikke Bruuns tropper synderligt, og efter en timeout blev der igen sat skik på spillet. Der blev udlignet til 17-17, inden den aparte fusionsklub igen tog teten. Igennem det meste af anden halvleg førte KIF således med 2-3 mål og med 4 minutter igen stod det 25-22. Da hviskede Deres udsendte rapporter til sin trommespillede sidemand, at han godt ville sælge kampen for uafgjort. Køligt angrebsspil af TTH, gode redninger af Anders Petersen og hasarderede afslutninger af KIF betød, at Team Tvis Holstebro til slut kunne tage imod tilbuddet ved at køre kampen i garage med 25-25 på måltavlen. Christian Albertsen, der spillede en god kamp i angrebet, fik den sidste chance, men måtte se sit skud gå over mål.

Generelt spillede forsvaret en flot kamp, mens Rasmus Lind og Anders Petersen i målet også holdt et højt niveau. I angrebet var Michael Damgaard det farligste våben med syv scoringer, mens Søren Hansen udviste stor sikkerhed på stregen og kæmpede sig til et par vigtige mål i slutfasen. Kampen viste et TTH-hold og en trænerstab med kølighed og god moral. De var i stand til at finde fornuftige løsninger i pressede situationer. Og det var endda uden playmakerne Jakob Green, der stadig er skadet, og Jakob Thoustrup, der måtte udgå med en mindre skade i første halvleg. Pointet i Kolding lover godt for resten af sæsonen, hvor en fjerdeplads vel ikke er en urealistisk målsætning.