Klar til nedrykningsfinalen

Der var ingen af de 3.012 tilskuere i Gråkjær Arena, der var i tvivl om, hvem der havde mest på spil i kampen mellem TTH og Skive fH. TTH, der med en sejr kunne sikre sig en fordelagtigt udgangsposition inden sidste rundes nedrykningsdrama, kom stormende ud mod Skive fH, der allerede var rykket ud af ligaen.

Et bevægeligt 6-0-forsvar – uden en skadet Christoffer Cichosz – gjorde det svært for de ellers vævre Skivespillere, og både angrebs- og kontraspillet sad i skabet. Det betød, at hjemmeholdet kom i front 9-3 til stor begejstring for TTH Dragons og resten af stalden.

Ved halvleg førte dragerne 18-9, og i anden halvleg var der aldrig tvivl om resultatet. Holdene byttede mål og kampen endte 41-29. Trænerteamet fik samtidig alle spillere godt i gang. 11 spillere kom således på scoringslisten.

TTH står nu godt rustet til den svære udekamp i Kolding i sidste runde. Et eller to point vil sikre nedrykningsspil, mens et nederlag kan risikere at betyde direkte nedrykning, hvis TMS Ringsted samtidig vinder hjemme over GOG.

Vi ses i Kolding! Der er stadig gratis biletter at få.