Intet varer evigt

TTH formåede ikke at slutte året 2015 af på en måde der var placeringen værdig. Fem minutter i første halvleg var ikke tilstrækkeligt til at vinde, 24-25 sluttede året 2015. TTH brændte simpelthen for meget på en velspillende Senior Haagen.Patrick Westerholm havde desværre glemt at fortælle spillerene, hvad han fortalte i erhvervsklubben før kampen. “Man taber alle kampe, hvor man ikke er klar fra start”, klar fra start var TTH bestemt ikke og kom bagud 0-3 til Jonas Porup som i næste sæson spiller for de hvidblusede.

Herefter fandt TTH dog takten og gik fra 3-5 til 12-6. Herefter faldt TTH sammen igen. Balling havde store chancer for at knække Mors Thy, men overplacerede alle sine skud på trods af at han havde trukket Søren Haagen kort.

TTH havde dog en føring at give af og kunne derfor gå til pausen med 15-12, men havde ikke levet op til niveau, hverken forsvarsmæssigt eller angrebsmæssigt.

Det bekom ikke TTH godt at linjen fra kampens dommere ikke var helt fin. TTH blev ramt af mange udvisninger og kunne ikke trække de samme i den anden ende. TTH kunne derfor aldrig rigtig trække fra og var derfor blot foran med to med 10 minutter igen.

Herefter valgte Mors Thy at bruge de sidste kræfter på at gå frem i forsvar. 3-3 og 1-5 var gæsternes forsvarsformationer de sidste 10 minutter. Den slags matematik kunne hjemmeholdet ikke regne ud og lod gæsterne tage taktstokken.

Fire mål i streg og så var stillingen 21-22. Søren Haagen rullede gardinet ned, med 67% var han den klart vigtigste mand for gæsterne og reddede et to cifret antal 100% chancer og derud over skød TTH spillerne mere uden for målet ind indenfor.

TTH havde chancen for at hive et point til pausen, men Larholm som havde trukket Haagen væk skyder på stolpen og må derfor sammen med resten af drengene lide det første pointtab i 10 ligakampe.

Dagens drage er svær at finde, ingen præsterede til niveau. 25 mål fra gæsterne er dog at leve med, hvorfor han også skal findes for sin forsvarspræstation. Anders Oechsler dækkede tættest på niveau.

MEN, lad os nu slutte på en positiv note. 2697 personer havde fundet vejen til Gråkjær Arena Holstebro i dag og der var stemning! Mere af det! Samtidig ligger vi stadig nr. 1. 18 kampe og vi ligger fortsat over Aalborg, KKK, Kapitalalliance og Skjern.