Håndbold- versus bundes-liga

TTH er efter al sandsynlighed færdige i Cup Winners Cup efter et femmålsnederlag på hjemmebane i kvartfinalen til bundesligaens nummer seks, VfL Gummersbach. TTH var dog med i det meste af kampen og ved halvleg førte hjemmeholdet endda med to mål. I sidste ende havde bundesligaholdet dog et gear mere end håndboldligaholdet og tysken vandt kampen med fem mål.

I store dele af dagens kvartfinale i Cup Winners Cup var det ikke til at se at TTH til dagligt spiller i håndboldligaen, mens VfL Gummersbach slår sine folder i bundesligaen.

Tysken tog teten i begyndelsen af kampen og kom foran med et par mål. TTH kom igen, Gummersbach slog kontra, men med Heino Holm Knudsen og Lars Erik Bjørnson som de toneangivende spillere sikrede TTH sig en føring på to mål ved pausen. Det var stolpe ind for hjemmeholdet og forsvaret, med Dagens Drage Patrik Olsson som omdrejningspunkt, stod godt

I anden halvleg fik Gummersbach hurtigt udlignet, men TTH kom igen til stillingen 17-15. Så strammede tysken dog skruen. TTH fik sin første udvisning i kampen og angrebet haltede. Gummersbach begyndte at trække fra.

Med knap et kvarter igen af kampen, ved stillingen 20-25, tog hjemmeholdet en time-out. TTH satte HC Lund ind og tempoet op i angrebet, men Gummersbach kendte melodien og dansede frejdigt med. Samtidig var det ikke længere stolpe ind for TTH. Lars Erik Bjørnsen havde tre slemme afbrændere i træk og både Lars Rasmussen og Heino Holm Knudsen brændte et straffekast på en velspillende Goran Stojanovic i Gummersbach-målet. Ved kampens slutning var målforskellen således stadig på fem mål, 27-32.

Med dagens hjemmebanenederlag i bagagen vil det være lidt af en sensation hvis TTH sikrer sig deltagelse i semifinalen i returkampen på lørdag. TTH-spillerne kan dog godt være tilfredse med deres indsats i dagens kamp, hvor de tyske favoritter fik lov at kæmpe for sejren.