Grøn gummiarm

Team Tvis Holstebro sikrede sig sæsonens første sejr over Skjern Håndbold, da de i slutspillets tredje runde vandt med 28-23 i en fyldt Gråkjær Arena. Glemt er nu de to sidste-sekundsnederlag i grundspillet.

I første halvleg var Skjern i teten. Mest af alt fordi Tim Winckler i Skjern-målet reddede tre straffekast. Men hjemmeholdet gik fra 9-12 til 12-12 inden pausen, og i anden halvleg fortsatte medvinden for hjemmeholdet, der udmærkede sig med et godt offensivt forsvar, en fremragende Rasmus Lind i målet og en skarp kontrafase.

Skjern havde store problemer med Tvis Holstebros offensive 2’ere og 3’ere, der spolerede de grønnes stereotype angrebsspil, der også blev hæmmet af at Thomas  Klitgaard på stegen ikke var i stand til at udnytte rummene, der opstod bag forsvarsspillerne.

Via 15-13 bragte Dragerne sig foran 24-19, og selv om Skjern var i overtal ved stillingen 26-23 med fire minutter igen, så kørte TTH sikkert sejren hjem takket være to undertalsmål af Morten Nyberg.