God start på slutspillet

Jonas Hansen, TTH-GOG

Det holdt hårdt på den svære udebane nær Dybbøl Mølle, men TTH kunne heldigvis trække sig sejrigt ud, 22-23. Det var tydeligt, at der har været næsten tre ugers pause fra betydende kampe, som gav rodet angrebsspil, men heldigvis blev kampen vundet på godt forsvarsspilSlutspillet skulle skydes bedst muligt i gang for at de to point vi har med til slutspillet ikke skulle stå alene. Heldigvis er de nu blevet fordoblet og det samme er afstanden ned til nærmeste konkurrent i slutspilspulje 1.

Kampens indledning var tæt. SønderjyskE holdte fanen højt og Balling måtte agere enmandshær for at TTH skulle tage de to point der i hvert fald skal hentes på udebane. Indtil midt i halvlegen havde hjemmeholdet téten, men så røg koncentrationen for hjemmeholdet og der kom gang i kontraspillet.

Ved stillingen 7-9 gik det dog helt i stå for TTH og SønderjyskE vandt halvlegens sidste 10 minutter 5-1, så der var emner nok at snakke om til pauseteen. Angrebsspillet virkede ikke og man skyldte Jonas Hansen minimum et skulderklap for at holde liv i kampen.

Anden halvleg startede godt og TTH hentede hurtigt SønderjyskEs føring. Patrick Wiesmach, der havde været ved siden af sig selv i første halvleg med bl.a et brændt straffekast og under 50% udnyttelse på skuddene, begyndte efterhånden at finde takten.

TTH kunne dermed skabe sig et hul på tre mål, der lignede at skulle være afgørende, men hjemmeholdets publikum og en Frederik Børm der faldt over egne ben med efterfølgende udvisning til Tau gav spænding igen

I sidste ende fik TTH dog endnu et hul, som SønderjyskE ikke kunne hente og Patrick Westerholms forudsigelse om et måls sejr blev dermed sand. TTH topper dermed fortsat pulje 1 med fire point foran Kapitalalliancen på andenpladsen med to point de tog fra Skjern.

Dagens Drage kunne være gået til Peter Balling, men en død periode i slutningen af første halvleg gjorde, at han blev overhalet af Jonas Hansen. Jonas lignede en mand der har forstået vigtigheden af en god målmand i slutspillet, så lad dagens 34% være startskuddet til dette.