Flot nederlag til Kolding København

Team Tvis Holstebros herrer leverede en seværdig og spændende kamp på hjemmebane mod KIF Kolding København. Desværre blev det ikke til point efter fem kampe, hvor vestjyderne har fået mindst et point mod østjydekøbenhavnerne.

Team Tvis Holstebros herrer leverede en seværdig og spændende kamp på hjemmebane mod KIF Kolding København. Desværre blev det ikke til point efter fem kampe, hvor vestjyderne har fået mindst et point mod østjydekøbenhavnerne.

Hurtigt spil, flotte mål og masser af gode detaljer – hvad kan man så forlange mere? Det skulle da lige være point. Det fik Team Tvis Holstebro ikke efter fem kampe med minimum et point mod KIF Kolding København. Men de knap 3000 tilskuere i arenaen kan alligevel ikke have gået alt for skuffede hjem..

Især første halvleg var actionpacked. Der blev spillet hurtigt og scoret mange mål, hvilket gav tekniske fejl og flere mål. Målene var ligeligt fordelt på værter og gæster frem til slutningen af halvlegen, hvor gæsterne havde en pind mere end hjemmeholdet. Pausestillingen var 16-17 efter 15-15 kort forinden.

Ti minutter inde i anden halvleg havde TTH med fire mål på stribe etableret en føring på to mål ved 19-21 og 22-20. De meget medlevende vidner i Gråkjær Arena fornemmede at en overraskelse kunne være på vej. Men så begyndte det at gå den anden vej. Kasper Hvidt rullede gardinet ned i KIF-målet, mens hans kollegaer i marken fortsatte med at score mål. I det sidste kvarter af kampen scorede TTH blot fire gange, mens KIF lavede ti mål. Det giver en slutstilling på 26-30.

TTH leverede især i første halvleg noget rigtig godt og hurtigt håndbold. 16 mål på en halvleg står i skærende kontrast til de kun seks mål, TTH lavede mod Skjern sidste onsdag. I længden kunne TTH dog ikke helt følge med i det opskruede tempo og i anden halvleg begyndte afslutningerne at falde for hurtigt og forkert. Det gør man ikke ustraffet mod Kasper Hvidt.

Dagens Drage er Michael Damgaard, der gik foran i angrebet. Han var sammen med Patrick Wiesmach, der må kandidere til titlen “Årets Kontraløber”, den store oplevelse på hjemmeholdet. Med henholdsvis syv og otte mål, stod de for de fleste af de vestjyske scoringer. Desværre havde hverken Anders Petersen eller Rasmus Lind en stor dag i målet, mens altid irriterende Kasper Hvidt omvendt fik vist at han også kan stå på mål og ikke kun råbe efter med- og modspillere. For østjydekøbenhavnerne var Boris Schnuchel, som Tvis-fans har råbt fornærmelser efter siden 1990’erne, en anden af de toneangivende spillere.

Bruddet på den gode stime mod KIF kunne være kommet på et bedre tidspunkt. Med nederlaget bliver den lille chance for en fjerdeplads, der var tilbage, utrolig lille. Aalborg skal nu tabe til hele to bundhold for at risikere at dumpe ned på femtepladsen. TTH kan til gengæld fokusere på de sidste kampe i EHF Cup-gruppespillet og begynde at forberede sig på at møde Kolding København, Aalborg og ligaens nr. 8 i slutspillet.