Fæstningen er faldet

AG København blev de første der besejrede Team Tvis Holstebro på hjemmebane i denne sæson da de lørdag var på besøg i IC Vest. Hjemmeholdet kunne ikke stille meget op overfor AG Københavns angrebsmaskine, der sikrede Kasi-Jespers drenge en sikker sejr på 25-32

Fem minutter tilbage af kampen og straffekast til TTH. Petar Nenadic har bolden, Kasper Hvidt står i målet. Fløjten lyder, Nenadic laver en pirouette og sender sikkert bolden i mål. Stillingen er 23-30.

Da Dagens Drage, Peter Nenadic, laver sit næstsidste mål i kampen som en anden Anja Andersen, er kampen reelt afgjort. Hjemmeholdet har ikke været tættere på end tre mål i hele anden halvleg og det stjernebesatte københavnerhold har vist vestjyderne, hvorfor de kun er et point fra maksimum efter sæsonens 10 første kampe.

Det var i angrebet forskellen var tydeligst. TTH fik lidt gang i kontraspillet i anden halvleg, men ellers var det primært TTH’s venstreback med Nenadic og Holm Knudsen der fandt vej gennem AGK-forsvaret og ind bag Kasper Hvidt. Hos kasihavnerne hamrede Mikkel Hansen fra venstre back og Cristian Malmagro fra højre boldene i kassen nærmest som de ville. Udeholdet var heller ikke sene til at udnytte den plads, der var til Rene Toft Hansen på stregen i de perioder af kampen, hvor TTH-dækkede i 5-1-formation.

En hjemmesejr i dag ville have krævet noget ekstraordinært fra TTH’s målvogtere. Desværre havde ingen af dem dagen. Michael Bruun stod det meste af kampen og spillede sig lidt op i slutningen af kampen, hvor AGK-spillerne måske var begyndt at blive lidt sløsede. Med en redningsprocent på 26 mod Kasper Hvidts 37 var der desværre ingen tvivl om, hvem der vandt målmandsduellen.

Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, siges det, og AG København er et bedre hold. Det er de kolde fakta, som bevidnes af tabellen, hvor AGK nu er noteret for 10 sejre og en uafgjort. Bondeholdets høtyve var ikke nok mod ”Hele Danmarks Håndboldhold” som med store armbevægelser og et stort checkhæfte har sat sig på denne sæson i herrernes håndboldliga.