Europæisk exit med en blandet mine

Et et-måls nederlag til nr. 3 i den franske liga lyder fornuftigt. Tager man med i ligningen, at Nantes onsdag kun taber med en til en af Champions League favoritterne fra PSG, bliver det ikke dårligere. TTH fik i dag et knebent nederlag og er dermed ude af EHF cuppen for i år.

Der skulle meget til for at TTH gik videre fra gruppespillet, og TTH kom aldrig rigtig i nærheden. TTH var foran 1-0, men derefter viste de rutinerede og pengestærke franskmænd sig for stærke. TTH havde bidt sig fast til pausen, men kunne se at det videre avancement var væk.

Anden halvleg var derfor lidt en gratis halv time. TTH fik prøvet forskellige opstillinger med både to venstrehænder i angrebet, Oechsler med på backen og Bramming centralt. TTH formåede dog at vinde anden halvleg med 2 mål, specielt takket være Egil Magnusson der i anden halvdel af forårssæsonen er blevet bedre og bedre.

Med nederlaget var det europæiske exit fra en dynamitpulje en realitet. Patrick Westerholm var utilfreds med måden det slutter på, men fremhævede også at man ryger ud på i alt 22 dårlige minutter over seks internationale kampe. Nu kan de slidte spillere komme sig, hvor blandt andet Peter Balling efter kampen fortalte om problemer med skulderen der gør, at han ikke kunne agere boldkanon i dag.