Dragerne stegte forårsrullerne

Magnus Bramming, TTH - MTH, 2013. Foto: hfoto.dk

En flok semifinalesultne vestjyske drager lavede flammegrillede forårsruller da de gule fra GOG besøgte Gråkjær Arena med godt 3.000 medlevende vidner på lægterne.

Team Tvis Holstebros herrer levede op til favoritværdigheden og sikrede sig en sejr og en plads i DM-semifinalerne med en flot sejr over GOG – der som altid spillede med prominente Daloon-logoer på brystet.

Oprykkerne fra den fynske traditionsklub har givet vestjyderne en del problemer i denne sæson og i begyndelse af kampen så det ud som om det skulle fortsætte. Gæsterne kom foran med tre mål, 7-10, og hjemmeholdet imponerede ikke i hverken forsvar eller angreb.

Men det kom de til. En scoring af Jakob Thoustrup til 12-13 satte gang i en TTH-offensiv, der blæste GOG halvvejs tilbage til Fyn. TTH scorede yderligere fem gange før pausen, mens GOG måtte nøjes med et trøstemål i de sidste sekunder før pausen.

TTH havde fået styr på angrebet og strammet op i forsvaret hvor GOG’s fejl blev straffet af TTH’s kontraspil. Samtidig tog Jonas Hansen bedre fra i målet. Pausestillingen på 17-14 gjorde godt i maven på deres udsendte, der helst ikke sælger et gult skind før donoren er skudt.

Efter pausen tog det lidt tid for vestjyderne at finde tilbage til det gode spil og to udvisninger i rap gjorde ikke vejen nemmere. Fynboerne kom tæt på ved 21-19 efter otte minutter.

Derefter fulgte der dog endnu en periode hvor TTH satte sig totalt på kampen. På cirka fire minutter sikrede vestjyderne sig en føring på seks mål, 26-20, anført af en velspillende Jakob Green. Det knækkede dog ikke fynboerne, der kæmpede indædt for deres semifinalechance.

Rigtig farligt for hjemmeholdet blev det dog ikke igen. Kampen sluttede 32-28 foran godt 3.000 stående, klappende og hujende vestjyske vidner.

TTH spillede en kamp, hvor der var langt mellem de tekniske fejl mens GOG blev straffet for deres. Samtidig havde vestjyderne held med at spille noget af det hurtige spil, der ellers er GOG’s varemærke. En af de hurtigste og sikreste i TTH-truppen er Magnus Bramming, der inden dagens kamp blev kåret som Årets TTH-spiller med Dagbladets journalister som jury. Han er også Dagens Drage.

På mandag runder TTH puljespillet af i Skjern. Det ligner mest en æresrunde for gæsterne, men kampen er ikke uden betydning for værterne. Hvis GOG som ventet vinder over Århus, skal Skjern bruge en sejr for at gøre TTH selskab blandt de sidste fire. Og det kunne jo være sjovt at stikke en kæp i det grønne hjul…