Den nye garde slår til

Med en flot sejr over KIF Kolding viste TTH, at holdets bredde er stor og at niveauet er rigtig højt, når det flasker sig.

Med en flot sejr over KIF Kolding viste TTH, at holdets bredde er stor og at niveauet er rigtig højt, når det flasker sig.

I første halvleg stod forsvaret godt, mens Heino Holm, Morten Nyberg, Søren Hansen og Søren Tau var toneangivende i angrebet. Mens første halvleg, der endte 11-12, var præget af godt forsvarsspil i begge ender, blev anden halvleg et sandt bombardement af sprudlende angrebsspil. Holdene fulgtes ad til 28-28, hvor TTH sagde farvel og tak og kørte en flot sejr på 33-30 hjem.

Hvordan kunne TTH lave 22 mål i én halvleg mod KIF? KIF gik frem i et 3-2-1-forsvar. Uhrenholdt valgte, at satse på de nye spillere playmakeren Michael Damgaard, der kom ind efter 40 min, og venstrebacken Petar Nenadic, der tog over da storskytten Heino Holm var blevet træt. Damgaard diskede op med 2 mål og flere assists, mens Nenadic viste sit talent med 4 mål og et par assists.

Med de nye spillere, Damgaard, Nenadic og Nyberg, som angrebsspillere har TTH fået langt flere muligheder i det etablerede spil, der var præget af højt tempo og skarphed. Samtidig spillede Søren Nørgaard, der var substitut for en skadet Thomas Skoglund, en fantastisk anden halvleg på venstrefløjen med flere bolderobringer og fem mål på fem forsøg, og Michael Bruun tog fra i målet i de sidste 10 minutter, hvor han bl.a. pillede Lars Christiansen to gange på venstrefløjen.

Sejren over KIF er meget perspektivrig: Den viste, at holdet har mange flere strenge at spille på, særligt i angrebsspillet, end i sidste sæson og at Claus Uhrenholdts indkøb har været meget fornuftige og velgennemtænkte. Det tegner til at blive en rigtig spændende sæson i en meget lige og stærk liga, hvor KIFs spillere nu skændes i stedet for at vinde kampe. Det er nye tider.