Damerne sikkert i finalen

Draginderne havde vundet den første EHF-cup semifinale på udebane med 13 mål, og der skulle derfor Paris-katastrofe lignende spil til for ikke, at komme i finalen. Det skete heldigvis ikke. Damerne vandt 29-24, samlet 67-49 og er dermed sikkert i finalen. Vi rammer ikke helt det intensitetsniveau, vi havde drømt om, i dag, men vi får justeret ind ind og sikrer os en sikker sejr – og naturligvis vigtigst af alt et videre avancement, siger en glad cheftræner Niels Agesen.

I første halvleg brændte TTH meget, fint eksemplificeret ved at Ann Grete Nørgaard kun scorede et mål, men brændte seks. Dette sikrede hende også en plads på bænken i løbet af halvlegen. Stillingen var derfor 11-11 ved halvleg.

Anden halvleg var mere overbevisende, hvor TTH stille og roligt trak fra. Samtidig fik hjemmeholdet sparet nogle af de rutinerede kræfter, og givet de unge noget spilletid. Der var egentlig ikke reel spænding om, hvem der ville gå videre.

TTH har dermed muligheden for, at gentage succesen fra 2013, hvor holdet seneste vandt pokalen. I finalen skal TTH møde den danske træner Jan Leslie, som står i spidsen for russiske Rostov Don.