Dagens ret: Grillkyllinger

De vestjyske drager lavede de midtjyske ørne til grillkyllinger da Team Tvis Holstebros herrer onsdag tog imod Bjerringbro-Silkeborg. Efter en jævnbyrdig første halvleg lettede dragen i anden halvleg og vandt med 37-31.

Team Tvis Holstebros herrer var tilbage i Gråkjær Arena efter VM-pausen og serverede grillkyllinger for de fremmødte tilskuere i anden halvleg.

Første halvleg var ret jævnbyrdig og hverken drager eller ørne kom foran med mere end 2-3 mål. Ved halvleg var det dragerne, der var et knurhår foran, 16-15.

Efter godt ti minutter af anden halvleg begyndte ørnene dog at se lidt brankede ud. TTH kom foran 25-20, og senere hele 29-21, og kiggede sig ikke tilbage. Et par gode mål af Peter Balling, kontramål af Patrick Wiesmach og en Michael Damgaard med varme i skudarmen sørgede med en sejr på seks mål, 37-31, for at gennemstege ørnene.

Dagens Drage findes ikke i målet, hvor Jonas Hansen ganske vist gjorde det bedre end sine kollegaer i den anden ende af banen, men som slutstillingen fortæller var det ikke forsvarenes dag.

Det var til gengæld en rigtig god dag for Jonas Larholm, der scorede otte gange og kun brændte en enkelt gang. Det var dog på straffekast, men det forhindrer ham ikke i at blive Dagens Drage.

TTH har med søndagens sejr over HCM og dagens sejr over BSV overstået de sværeste kampe i grundspillet på denne side af VM-pausen. Nu venter fem kampe mod hold, der pt. ligger under slutspilspladserne. Det ligner en all you can eat-buffet for en flok sultne drager.