Dag

Team Tvis Holstebros damer åbnede søndag aften slutspillet med en sejr over KIF Vejen, der meget vel kan blive afgørende for deltagelse i bronze- eller finalekampe. Samtidig viste damerne al den gejst og vilje, som herrerne havde manglet, da de forinden blev tævet af Bjerringbro-Silkeborg.

Team Tvis Holstebros damer er i det første slutspil nogensinde og missionen er klar: Holde KIF Vejen under sig og spille om bronze. Slutspilspuljens sidste deltager, Randers HK, har kun tabt to kampe i grundspillet og ligner en sikker finaledeltager. Dagens åbningskamp mod KIF’s Vejenfilial var derfor en lille finale.

Første halvleg var en lige affære med lange scoringspauser for begge hold. Nycke Groot sikrede med et kanonhug i sidste sekund en pauseføring på 13-12, endda i et TTH-undertal. Derefter stod der TTH på kampen, selvom det først var i de sidste ti minutter at hjemmeholdet fik sat sig helt på kampen.

Draginderne kæmpede godt over hele linjen, men Dagens Drage bliver Sandra Toft, der havde en redningsprocent på nær de 50. Hun var med til at tippe kampen til TTH’s fordel i de lange perioder af kampen, hvor begge hold havde svært ved at få sat bolden i mål. Mette Gravholt var desuden sikkerheden selv på stregen og blev topscorer med otte mål

Man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, men TTH har sikret sig det bedst mulige udgangspunkt for at få pelsdyret på kornet og komme med i kampen om medaljer. Og det med en gejst og vilje, der stod i kontrast til den indsats herrerne forinden havde leveret mod Bjerringbro-Silkeborg. Det var herligt at se og kan tage den værste brod af skuffelsen over herrernes indsats. De mange tilskuere, der forlod arenaen inden dagens sidste kamp, gik glip af noget.