Da hornet lød

Rasmus Lind, TTH-LTH, 2011. Foto: hfoto.dk

En klog mand sagde engang, at håndbold er simpel matematik. Den med flest mål efter 60 minutter vinder. Det var særligt tilfældet i dag da Team Tvis Holstebro for 4 gang i 5 kampe vandt med et mål, i dag blev det sidste mål sat ind af Jac Karlsson. TTH havde ellers været bagud hele kampen og kom først foran efter 56 minutter. GOG spillede en god kamp og gav vestjyderne kamp til stregen. Ved pausefløjtet havde GOG været i teten, men TTH havde kortvarigt været på siden af gæsterne inden de igen trak fra og havde tre måls forspring til de sidste 30 minutter.

TTH fik sig i anden halvleg sneget ubemærket ind på gæsterne, der sled med næb og klør. Til sidst var klørerne dog slidt til roden, så hjemmeholdet kunne tage de to point der holder fast i tredjepladsen.

Thorbjørn Bergerud stod en okay kamp i første halvleg, det samme gjorde Rasmus Lind i anden. Rasmus hev dog to vigtige redningen frem i kamps sidste to minutter, der muliggjorde sejren på trods af undertal i to af de sidste to et halvt minut.