Alderdommen sejrede

Rasmus Lind, TTH-LTH, 2011. Foto: hfoto.dk

En håndboldkamp varer 60 minutter, og med en gennemsnitstid på to minutter pr. angreb, sørgede old boys-fusionen fra KIF Kolding København for at TTH heller ikke denne gang skulle trække sig sejrrigt ud af et indbyrdes opgør. KIF’s veteraner vandt kampens sidste 10 minutter med fire mål og kunne derfor kører over Storebælt med en 25-28 sejr.

TTH var i kampens indledning alene effektive i forsvaret, mens de i angrebet havde for meget respekt for de erfarne KIFere. Kampen var meget tæt i starten, og lignede dermed de tidligere opgør mellem TTH og KIF. Ved stillingen 9-9 fik TTH dog hul på det fysisk stærke, men stationære KIF forsvar.

Specielt den nyligt hjemvendte Morten Nyberg var godt skydende, men også den rygskadede Michael Damgaard fandt vej til netmaskerne bag Kasper Hvidt. Klaus Thomsen og Jakob Green fortsatte det gode arbejde i forsvaret, mens stjerner som Bo Spellerberg og Lasse Boesen var tydeligt frustrerede.

Torsten Laen fik også en hård medfart, og måtte i løbet af 10 minutter tørre gulvet tre gange, dog uden at dette kostede udvisninger til hjemmeholdet. Klaus Thomsen viste også sine angrebstalenter og var med to mål med til at TTH kunne nyde pausetheen med en føring på 15-11.

Hvad KIF har puttet i pausetheen må håndboldguderne vide, men specielt et fysisk forsvar fra gæsterne sørgede for at der igen blev bragt balance ved 16-16. Det hurtige spil som TTH havde stået for i første halvleg, var skiftet ud med langsomt spil og korte angreb.

Simon Birkefeldt skulle hele 10 minutter ind i anden halvleg før han scorede sit første og eneste mål i dag. Ex-århusianeren måtte i dag se sig pillet af den næsten dobbelt så gamle Kasper Hvidt. Den 37-årige målmand viste igen at han træder til når gigten plager den aldrende stjerneparade.

En timeout fra hjemmeholdet gjorde dog at de igen kom foran med to mål, og håbet om en sejr var igen vækket i de knap 2.000 tilskuere i Gråkjær Arena. Jublen var dog kortvarig, da to hurtige mål igen sørgede for at KIF var med.

Kolding/ København viste igen da TTH til sidst var presset på fysikken, at de er de fleste hold overlegne i de sidste 5-10 minutter. Hjemmeholdet mistede farten i angrebet, og formåede ikke at lukke ned i tacklingerne og de erfarne drenge fra København kunne trække sig tilbage til deres trænings haller med 2 point på kontoen.

Dagens drage, Rasmus Lind, brillerede i flere situationer med redninger på 100%-chancer. Rasmus viste at man ikke behøver være næsten 40 år for at have erfaring, og overstrålede med adskillige lux Kasper Hvidt i den anden ende. Redninger på såvel kontraafslutninger som fløjafslutninger fra bl.a. Alberto Rocas, gør Rasmus til dagens mest markante spiller.