65 minutters opvarmning

TTH’s ligahold lignede i pokalkampen mod Ribe-Esbjerg statuer, som kunne have stået hof ved hendes majestæt Dronningen, i de første 65 minutter. Så indfandt der sig dog en smule forståelse for betydningen af et nederlag og gennem hård fight i forsvaret fik hjemmeholdet hevet en hjemmesejr i land.

TTH’s ligahold lignede i pokalkampen mod Ribe-Esbjerg statuer, som kunne have stået hof ved hendes majestæt Dronningen, i de første 65 minutter. Så indfandt der sig dog en smule forståelse for betydningen af et nederlag og gennem hård fight i forsvaret fik hjemmeholdet hevet en hjemmesejr i land.

Kampen var ikke fem minutter gammel før gæsterne fra 1. divisionsklubben Ribe-Esbjerg HH var foran 3-0 og dermed havde vist, at de ikke var kommet til det vestjyske med intentioner om at lægge sig fladt på jorden og lade de, på papiret overlegne, Drager løbe dem over. Alligevel ville hjemmeholdet det anderledes og fik med tre mål af Søren Hansen fik skabt ligevægt igen.

Desværre holdt TTH’s gejst ikke ved og efter adskillige skud i paraderne og tålmodigt spil af Ribe-Esbjerg i angrebet holdt gæsterne føringen gennem hele første halvleg, hvor hjemmeholdets største lyspunkt var muren i målet, Michael Bruun. Han formåede at holde hjemmeholdet inde i kampen med adskillige flotte redninger og sørgede for at hjemmeholdet blot var bagud med 8-12 ved halvleg.

Anden halvleg startede med at Dragerne spyede ild og hurtigt kom op på siden af gæsterne. Den nyindkøbte Thomas Skoglund bragte hjemmeholdet foran 14-13 på straffekast og så så det pludselig så lysere ud for hjemmeholdet, men det virkede dog desværre som en sovepude for TTH som igen hang efter med et-to mål.

Det fortsatte indtil fem minutter før tid hvor tankerne igen vendte sig mod banen. Tvis-spillerne, med Thomas Skoglund i spidsen, gav igen gav Rasmus Lind i målet den hjælp han fortjente. Fem sekunder før tid bragte hjemmeholdet sig foran med 25-24, men desværre formåede gæsterne med et skud mellem benene på Rasmus Lind at udligne til 25-25, hvorefter kampen skulle ud i forlænget spilletid.

Første halvleg af den forlængede spilletid blev tilbragt i undertal det meste af tiden grundet H.C. Lunds forsøg på at stoppe scoringsforsøget i slutsekunderne af den ordinære kamp. Heldigvis trådte Tvis-angrebet et skridt op og begyndte at score mål, specielt Thomas Skoglund som endte med at blive kampens topscorer med 11 mål.

Det betød at de to hold stod lige til anden halvleg af overtiden. Her træder Rasmus Lind endnu engang i karakter og piller pynten af alt hvad Ribe-Esbjerg bringer. Tvis holder et forspring på et par mål gennem anden halvdel af overtiden og tvinger derfor Ribe-Esbjerg til at gå offensivt i de sidste sekunder, hvilket giver Tvis det sidste mål til slutresultatet 32-30, et resultat der sender hjemmeholdet videre i Nordea Cup.

Dagens Drage er Rasmus Lind, der gennem hele anden halvleg formåede at holde niveau og pillede adskillige oplagte chancer fra Lars Bluhme. I øvrigt var han vel næsten den eneste TTH-spiller der ikke fik en udvisning i en kamp, hvor linjen for hvad man måtte og ikke måtte, var svær at se!