15 gode, 45 dårlige minutter

Morten Nyberg og Jonas Hansen udstråler vilje og glæde. Foto: hfoto.dk

TTH spillede heldigvis 15 gode minutter mod fredagens modstander TMS Ringsted. Dette var lige præcis nok til at hjemmeholdet kunne tage begge point. Kampen var dog desværre præget af langsomt og usammenhængende spil, samt halvhjertede afslutninger.

Gråkjær Arena kunne ikke andet end fyldes en tredjedel op på trods af slogans som “Forrygende fed fredag” og “Happy hour” i baren. Kampens indledning lignede at TTH’s herrer havde benyttet sig af tilbudene i baren. Uskønt spil resulterede i 5-5 efter ti minutter.

TMS Ringsted havde tydeligt været velforberedte, og klar på skytterne. Allan Damgaard og Simon Birkefeldt havde fået ansvaret på bagspilspladserne, på en dag hvor Michael Damgaard kunne følge med fra sidelinjen. Mest markant i første halvleg var dog Patrick Wiesmark.

TTH gik med hurtigt spil og redningen fra Jonas Hansen, fra 5-5 til 14-7, og kampen var dermed reelt afgjort og spørgsmålet var blot om det skulle blive med + eller – 10 mål. TTH benyttede det følgende kvarter på at vise at sejren over BSV ikke var et tilfælde.

Klasseforskellen resulterede i at TTH kunne gå til pausen med 19-11, hvor det var tydeligt at spillerne også havde skiftet til deres almindelige tøj og mødte egentlig aldrig op til anden halvleg.

Starten på anden halvleg lignede starten på første halvleg. Meget lige, men i modsætning til første halvleg var det på TMS’ principper de sidste tyve minutter. En scoringspause på ti minutter fra hjemmeholdet bragte TMS ind i kampen, og med ti minutter igen var TTH kun foran med fire.

Kampens sidste ti minutter foregik i meget langsomt tempo, og TMS lugtede chancen for en overraskelse. TMS spillede meget lange og velovervejede angreb, hvilket tydeligt irriterede hjemmeholdet forsvar.

Med 3 minutter igen var hjemmeholdet foran med tre mål og TMS var på bolden. En timeout og en scoring fra TMS gav spænding. TTH scorede dog på det efterfølgende angreb, hvilket betød at Allan Damgaards afbrænder på tomt mål var ligegyldig.

Overraskelsen blev derfor ikke en realitet, specielt takket være Patrick Wiesmach og Jonas Hansen i første halvleg og Morten Nyberg i anden halvleg. Seksmålsskytten Morten Nyberg, som reddede TTH i Silkeborg, er også Dagens Drage.