Viborg HK – Team Tvis Holstebro 36-28 (19-15)

På hjemmebane tog Viborg HK det første stik i kampen om bronze med en sejr på 36-28. Efter godt ti minutter af dagens kamp blev TTH alvorligt svækket da Nycke Groot måtte udgå med en skade. Viborg sad dog allerede hårdt på kampen, så det havde ikke den store betydning for kampens udfald. Et nederlag på otte mål har heldigvis ikke samme betydning som det har i EHF Cup. Bronzekampene spilles bedst af tre og i Gråkjær Arena er der chance for revanche. TTH var tæt på at slå viborgenserne, da de to hold åbnede arenaen i februar. Topscorer for TTH blev Kristina Kristiansen med ti mål. Kampen i tal.

Mål for VHK: Grit Jurack 8, Henriette Mikkelsen 7, Anja Althaus 5, Rikke Skov 5, Mouna Chebbah 4 (1), Marit Frafjord 2, Camilla Mikkelsen 2, Katja Marcher 1.

Mål for TTH: Kristina Kristiansen 10 (2), Tove Seest 4, Lizette Zeigermann 4, Tove Seest 4, Ann Grete Nørgaard 4 (1), Mette Chemnitz 3, Nycke Groot 1, Karina Pedersen 1, Rut Jonsdottir 1.

Udvisninger: VHK 3, TTH 4.